HOROSCOP SĂPTĂMÎNAL

BERBEC. Te numeri printre norocoşii care nu simt prea tare influenţa neplăcută a astrelor. Pentru tine, lucrurile merg bine şi uşor, multe din ele vin de la sine şi nu trebuie să lupţi prea mult ca să-ţi împlineşti scopurile. Dacă vei avea un pic de discutat şi dus muncă de convingere, asta se va întîmpla în familie, unde cineva mai în vîrstă nu vrea să renunţe la orgoliu, chiar dacă nu are dreptate.

TAUR. Astrele îţi pun beţe în roate, mai ales la serviciu, prin intermediul unor persoane care ţi se opun doar din obişnuinţă, fără a avea vreun motiv real să o facă. Tu nu trebuie să-ţi pierzi diplomaţia şi respectul faţă de acele persoane pentru că situaţia s-ar înrăutăţi. Nu greşeşti cu nimic, şi totuşi simţi mereu că trebuie să-ţi dovedeşti nevinovăţia.

GEMENI. Unii oameni sînt împotriva ta, dar e foarte probabil să aibă dreptate. Nu sta să te cerţi, mai ales dacă ştii că greşeşti. E un moment în care trebuie să laşi orgoliul la o parte şi să te recunoşti învins pentru a putea să o iei de la capăt cu forţe proaspete. Sfîrşitul săptămînii aduce pentru tine un nou început cu mari şanse de reuşită.

RAC. Pentru tine e greu mai ales din punct de vedere fizic. Ţi se pare că te mişti mai greu, oboseşti repede şi nu dai randament la nimic. Poate că te-a ajuns din urmă oboseala, mai ales dacă nu ai apucat să te odihneşti cum trebuie peste vară. Lucrurile pot să o ia razna dacă nu faci efortul de a ţine pasul cu cei din jur - e valabil mai ales la serviciu.

LEU. Leul începe săptămîna la fel de prost ca celelalte zodii dar o termină mult mai bine. Dacă în primele zile eşti şi tu mai încet şi mai lipsit de energie, pe măsură ce trece săptămîna îţi recapeţi puterile şi ajungi să ai rezultate foarte bune şi acasă, şi la serviciu. Cel mai mult te mulţumesc reuşitele ce ţin de casă, familie, locuinţă.

FECIOARĂ. Este o săptămînă proastă pentru tine. Nu te aşteaptă nimic rău, nu pierzi nimic, însă simţi că te mişti greu şi lucrurile nu ies atît de repede şi atît de bine pe cît ai vrea. În plus, te cam cerţi cu partenerul de cuplu, cu cei de la serviciu şi chiar cu membrii familiei. Trebuie să fii un pic mai diplomat. După ce că lucrurile merg greu, nu mai ai nevoie şi de oameni care să-ţi pună beţe în roate.

BALANŢĂ. Nu îţi ies toate lucrurile aşa cum ai vrea, dar nici nu ai de ce te plînge. În mare parte, ceea ce ai plănuit se va întîmpla întocmai, numai că va trebuie să depui un efort mai mare pentru a obţine lucruri care altădată parcă veneau de la sine. Dar tu eşti determinat şi inteligent şi te adaptezi din mers, aşa că nu ar trebui să ai probleme prea mari.

SCORPION. Cei din jur vor observa că ţi s-a stins sclipirea din priviri şi că pari foarte posomorît. Dar dacă ar fi să te întrebe cineva, ai zice că nu ai nimic. Probabil că te-a ajuns şi pe tine oboseala, lucru care se întîmplă multor zodii săptămîna asta. Nu apar evenimente neplăcute sau ghinioane mari, dar eşti lipsit de vlagă şi nu mai poţi să te bucuri de viaţă ca altădată.

SĂGETĂTOR. Faţă de alte zodii, ai parte de ceva ajutor de la astre, care îţi oferă pe tavă multe din lucrurile pe care ţi le doreşti pentru această săptămînă. Din păcate, nu reuşeşti să profiţi de multe din aceste ocazii şi va mai trebuie să aştepţi un pic pînă vor apărea altele la fel de bune. Zilele ţi se par lungi şi plictisitoare, dar ai parte de puţină acţiune în week-end, cînd întîlneşti prieteni vechi.

CAPRICORN. Este o săptămînă de care îţi e cam teamă, dar vei vedea că trece uşor şi fără evenimente nefericite. Şi tu eşti mai încet în perioada asta, la fel ca multe alte zodii, dar eşti hotărît şi puternic, aşa că nimic nu te va doborî. În schimb, trebuie să ai mai multă răbdare cu cei din jur pentru că nu toţi reuşesc să ţină pasul cu tine.

VĂRSĂTOR. Pentru tine, săptămîna decurge lin, lipsită de probleme, dar lipsită şi de reuşite. Este o perioadă plictisitoare, dar poate că ar trebui să profiţi de ea ca să te odihneşti pentru că nu se ştie cînd mai ai ocazia. Cel mai probabil, de săptămîna viitoare începe iar agitaţia şi vei avea nevoie de baterii încărcate la maxim.

PEŞTI. Ai parte de o surpriză în dragoste şi să ştii că nu e neapărat plăcută. Afli un secret care nu îţi convine, dar vei vedea că nu ai ce face şi trebuie să accepţi lucruri aşa cum sînt. Asta nu înseamnă că nu te doare, evident. În rest, săptămîna ta este mai degrabă banală, fără evenimente deosebite la serviciu sau în societate.