HOROSCOP SĂPTĂMÎNAL

BERBEC. Pentru tine, tensiunea se va face simţită la serviciu, unde nişte neînţelegeri mai vechi revin în atenţia ta şi a colegilor. Atmosfera se poate strica rapid dacă nu rămîi calm şi te laşi pradă impulsurilor de moment. Şi la muncă, dar şi acasă, ai grijă să-i tratezi pe toţi exact aşa cum ai vrea şi tu să fii tratat.

TAUR. Ai parte de o perioadă destul de liniştită, iar micile conflicte din cuplu sînt mai mult o joacă între tine şi partener, o tachinare drăgăstoasă. Ai grijă să nu laşi nervii de moment să preia controlul pentru că s-ar putea să faci nişte glume cam proaste, care să strice atmosfera din casă. Altfel, săptămîna îţi aduce mici reuşite pe plan profesional.

GEMENI. Săptămîna asta nu prea te înţelegi cu nimeni. Ţi se pare că toată lumea e împotriva ta şi că eşti o victimă în toate situaţiile. De fapt, tu eşti vinovat pentru conflictele care apar pentru că stresul te face să îţi pierzi complet răbdarea. Ar fi mai bine să eviţi interacţiunea socială în perioada aceasta şi să te limitezi la activităţi care nu necesită lucru în echipă.

RAC. Eşti calm ca de obicei şi răbdător, dar în mintea ta se întîmplă multe lucruri. Eşti într-o aşteptare care nu te lasă să te concentrezi pe altceva şi faci eforturi ca să nu se vadă cît eşti de preocupat. Zilele de la sfîrşitul săptămînii îţi vor aduce uşurarea pe care o aştepţi. Chiar dacă deznodămîntul nu e chiar pe placul tău, măcar nu mai trebuie să aştepţi.

LEU. Leii au parte de cîteva zile mai grele la mijlocul săptămînii, cînd revin nişte discuţii mai vechi în familie. Totul se poate rezolva dacă eşti calm şi diplomat, dar nu trebuie nici să te laşi manipulat. Dacă nu eşti de acord cu ce se decide, atunci trebuie să-ţi susţii părerea şi să faci ce trebuie ca să-ţi fie şi ţie bine.

FECIOARĂ. Zilele de la începutul săptămînii trec mai greu şi ţi se par plictisitoare. Pe măsură ce se apropie week-end-ul, ai tot mai multe lucruri de făcut şi nu vei mai avea ocazia să te plictiseşti, aşa cum ai vrea, ci vei fi ocupat pînă peste cap. Aşa că profită de zilele mai libere ca să te odihneşti, căci altfel nu vei mai avea cînd să o faci.

BALANŢĂ. Pentru Balanţă e o săptămînă "nici prea, prea, nici foarte, foarte". Nu ai parte de evenimentele fericite pe care le aşteptai, ceea ce te dezamăgeşte puţin, dar nici nu poţi să te plîngi de ceva anume. La serviciu nu sînt evenimente neplăcute, acasă e o atmosferă bună, iar cu banii nu stai prea rău. Concentrează-te pe lucrurile bune şi nu mai visa la cai verzi pe pereţi!

SCORPION. Este o săptămînă bună din punct de vedere psihic, iar asta o face bună din toate punctele de vedere. Orice ţi s-ar întîmpla, tu eşti plină de viaţă, energică, foarte concentrată şi optimistă. Nu te pot descuraja micile probleme financiare - s-ar putea să pierzi o sumă de bani - şi nici cuvintele răutăcioase pe care le auzi de la cineva apropiat.

SĂGETĂTOR. Nu ai parte de toate lucrurile bune la care ai visat pentru săptămîna aceasta, dar nici de evenimente neplăcute. Astrele îţi pun cîteva piedici, dar nu va fi niciuna de netrecut, mai ales că ai o stare psihică bună, care te ajută să treci peste orice. Piedicile apar mai ales pe plan social pentru că începi să pierzi din încrederea pe care ţi-o acordau ceilalţi şi nu neapărat din vina ta.

CAPRICORN. Eşti mai relaxat ca de obicei, dar asta nu te împiedică să te enervezi pe partenerul de cuplu. Tensiunea dintre voi va atinge punctul culminant în week-end, cînd o ceartă majoră vă va ajuta să vă descărcaţi de tot ce aveaţi pe suflet. Acest moment de sinceritate nu face decît să vă apropie. În rest, ai parte de zile plăcute, fără evenimente.

VĂRSĂTOR. Există şi la tine unele tensiuni la serviciu. Concurenţa dintre tine şi un coleg începe să facă victime nevinovate şi asta va însemna nişte remuşcări de durată pentru tine. Ca să ai conştiinţa curată, încearcă să fii corect şi nu lăsa o funcţie sau o mărire de salariu să te îndepărteze de la principiile tale.

PEŞTI. Pentru tine, săptămîna aduce nişte tensiuni în familie pentru că mai mulţi apropiaţi încearcă să profite de tine şi tu nu vrei cu niciun chip să te laşi folosit. Va trebui să fii ceva mai atent la ce spui pentru că nu e bine să te laşi manipulat, dar nici nu e bine să spui lucruri pe care le vei regreta amarnic mai tîrziu.