HOROSCOP SĂPTĂMÎNAL

BERBEC. La începutul săptămînii primează distracţia şi dragostea, dar lucrurile ar putea să ia rapid o întorsătură nefavorabilă dacă nu ai grijă la cheltuielile pe care le faci. Banii nu sînt aşa de mulţi pe cît ai vrea, iar dacă îi dai pe nimicuri situaţia poate să devină gravă. Spre sfîrşitul săptămînii starea ta de spirit devine ceva mai proastă şi din cauza banilor, dar şi din alte motive.

TAUR. La începutul săptămînii eşti organizat şi eficient, aşa că acum e momentul să te ocupi de lucrurile importante care necesită spirit practic. Cu cît se apropie week-end-ul cu atît devii mai haotic în gîndire şi fapte, aşa că nu vei avea dispoziţia necesară ca să te ocupi de ceva. Week-end-ul păstrează-l mai bine pentru relaxare, căci ai mare nevoie.

GEMENI. Săptămîna este bună pentru dragoste, prietenie şi viaţa ta socială, dar pentru problemele legate de carieră şi bani nu este momentul. Dacă ai de luat decizii importante, de făcut unele investiţii, e mai bine să mai aştepţi sau măcar să te sfătuieşti cu cineva care gîndeşte mai clar decît tine. Deocamdată, trebuie să tragi o linie clară între ce ţine de muncă şi ce ţine de dragoste sau distracţie.

RAC. Chiar dacă îţi stă mintea doar la distracţie, asta nu trebuie să se vadă la muncă. E bine să-ţi păstrezi aerul de profesionist, indiferent ce ar fi în capul tău. Şi nu-ţi căuta parteneri de pahar printre colegii de muncă fiindcă nu o să iasă nimic bun din asta. De asemenea, ai grijă la cheltuielile pe care le faci în această perioadă pentru că banii nu mai sînt atît de mulţi pe cît crezi tu.

LEU. Deşi munceşti mult, nu reuşeşti să realizezi nimic din ce ţi-ai propus, aşa că se vor aduna frustrări şi e bine să fii atent pe cine îţi verşi nervii. Nişte discuţii în contradictoriu pornite de la lucruri neimportante pot ajunge la certuri greu de aplanat. Gîndeşte bine înainte să vorbeşti şi ai grijă cum te comporţi mai ales cu colegii de serviciu, care nu au nici o vină pentru greşelile tale.

FECIOARĂ. Săptămîna ta începe bine, dar se termină mai prost. În primele zile eşti optimist, vesel şi pus pe şotii, dar cu gîndul la relaxare şi distracţie este posibil să faci o greşeală care să te coste scump. În week-end îţi vei petrece timpul gîndindu-te la ce ai greşit şi cum poţi să repari fără să-şi dea seama cei din jur. Nu te teme să ceri un sfat sau un ajutor pentru că ai şanse mai mari să scapi.

BALANŢĂ. Toată săptămîna aştepţi week-end-ul ca să te relaxezi, dar vei vedea că zilele libere nu sînt aşa de libere cum ţi-ai dori. Distracţia trebuie amînată un pic pentru să sînt alte lucruri mai importante de făcut. Pînă la urmă sîmbăta şi duminica vor fi dedicate căminului şi familiei pentru că sînt unele schimbări de făcut. Pînă atunci ai destulă treabă şi la serviciu, aşa că săptămîna va fi plină pentru tine.

SCORPION. Pui mult suflet într-un proiect care are legătură cu familia şi prietenii - poate o petrecere sau o mică vacanţă - care pînă la urmă nu iese atît de bine pe cît ai vrea. Oricum, asta nu înseamnă că nu trebuie să-ţi dai toată silinţa nu doar în acest proiect, ci în tot ce faci săptămîna asta. Răsplata nu va întîrzia să apară, fie ea şi sub formă de laudă de la cineva important.

SĂGETĂTOR. Cheful de muncă te-a părăsit de tot şi nu îţi stă mintea decît la distracţie, prieteni, ieşiri în oraş şi petreceri. Dar la serviciu trebuie să te concentrezi pentru că nişte ochi vigilenţi vor fi îndreptaţi asupra ta, iar micile greşeli îţi vor fi observate imediat. Unele probleme ar putea să apară şi în zona financiară, unde trebuie să fie atent la scadenţe.

CAPRICORN. Ai multe de făcut, dar nu trebuie să ratezi nişte evenimente fericite din familie sau din grupul de prieteni. Chiar dacă e posibil să se lase cu ceartă, pînă la urmă vei petrece momente plăcute lîngă cei dragi. Însă pînă atunci ai de trecut mai multe hopuri la serviciu pentru că este o săptămînă destul de grea. Poate lipsesc unii colegi sau poate şeful are mai multă încredere în tine decît în alţii. Cert este că o să fii foarte ocupat.

VĂRSĂTOR. Pentru tine săptămîna trece destul de lin, fără prea multă muncă şi fără probleme majore. Trebuie să fii mai atent doar la bani pentru că sînt posibile mici probleme financiare, dar numai dacă te arunci la nişte cheltuieli care nu sînt necesare. În rest, ai parte şi de muncă, şi de distracţie, dar şi de unele conflicte cu cineva apropiat, probabil partenerul de cuplu sau vreo rudă.

PEŞTI. Pentru Peşti, nu e cea mai fericită perioadă. Cînd alte zodii se gîndesc la distracţie şi relaxare, tu ai o serie de ghinioane care te ţin tot timpul în priză, tot timpul pe drum şi tot timpul cu sufletul la gură. Pînă la urmă totul se va rezolva, dar nu va fi uşor. Pe deasupra, nici cu banii nu stai prea bine şi probabil că îţi vei face unele datorii ca să poţi rezolva toate problemele.