HOROSCOP SĂPTĂMÎNAL

BERBEC. Te concentrezi mai mult pe latura sentimentală a vieţii, ceea ce nu e deloc rău pentru că era cazul să acorzi mai multă atenţie măcar partenerului de cuplu, dacă nu şi familiei sau prietenilor apropiaţi. Ai tendinţa să rişti atît în dragoste, cît şi în carieră, lucru care nu e neapărat rău.

TAUR. Încă de la începutul săptămînii eşti mereu cu un pas în urmă, atît în carieră, cît şi în relaţiile cu cei din jur. Ai tendinţa să neglijezi lucruri importante şi îi superi pe cei dragi, apoi îţi petreci mult timp încercînd să-i împaci. La serviciu există momente bune, dar cele rele vor fi mai multe. Este posibil să ratezi lucruri care se întîmplă chiar sub ochii tăi.

GEMENI. Este o săptămînă bună în general, dar poate nu ar strica să fii un pic mai serios şi mai muncitor. Lucrurile care par simple se vor dovedi destul de complicate şi vei avea nevoie de eforturi mai mari decît crezi. A doua jumătate a săptămînii te va găsi încercînd să repari mici greşeli făcute în primele zile, aşa că e bine să fii atent.

RAC. Trebuie să ai grijă cum te exprimi pentru că poţi ajunge să faci rău, chiar dacă intenţiile sînt bune. Eşti cam stîngaci în exprimare şi poţi să superi pe cineva drag cînd de fapt voiai să-i faci un compliment sau o declaraţie, iar la serviciu nişte cuvinte ale tale vor fi considerate cam agresive, deşi nu asta era intenţia ta.

LEU. Te aşteaptă nişte schimbări mici, dar pozitive. În mod clar ţi-ar prinde bine să fii un pic mai responsabil. Primeşti o parte din lucruri la care sperai, dar nu chiar în forma la care te aşteptai şi va trebui să te adaptezi rapid la condiţiile care apar. Relaţia de cuplu va fi grija ta principală săptămîna aceasta.

FECIOARĂ. Cînd vine vorba de o relaţie importantă în viaţa ta ar fi mai bine să asculţi sfaturile primite de la cei care pot privi lucrurile în perspectivă. Oricum, există şansa unei schimbări pozitive în cuplu. Week-end-ul îţi aduce un punct de cotitură şi decizia de acum te va influenţa mult timp înainte, aşa că trebuie să ai grijă şi să cîntăreşti bine ce spui şi ce faci.

BALANŢĂ. Pe plan sentimental e posibil să apară o schimbare de atitudine care te va debusola un pic. Din fericire, ai tot timpul să analizezi şi să cîntăreşti lucrurile. De la mijlocul săptămînii devii un pic mai perfecţionist, ceea ce se traduce printr-o nemulţumire permanentă faţă de ceilalţi. Evită să iei decizii pripite şi să vorbeşti la nervi!

SCORPION. Viaţa ta devine un pic mai dinamică şi mai aventuroasă, dar trebuie să ai grijă încotro te duce spiritul de aventură. Este posibil să apară o noutate pe plan sentimental, una care să aibă şi un viitor promiţător. În week-end se întîmplă lucruri neaşteptate care îţi dau peste cap părerile despre ceva sau cineva. E bine să fii deschis către nou.

SĂGETĂTOR. Eşti foarte generos şi amabil toată săptămîna, dar asta nu înseamnă că trebuie să-i laşi pe alţii să profite de tine. În dragoste apare un eveniment care te entuziasmează şi îţi dă speranţe mari pentru viitor. Trebuie, totuşi, să-ţi păstrezi capul pe umeri pentru că, dacă te laşi dus de val, problemele nu vor întîrzia să apară.

CAPRICORN. Relaţiile de prietenie şi dragoste te preocupă mai mult ca de obicei, dar îţi dau şi ceva bătăi de cap. Eşti mai gînditor şi îţi place să crezi că eşti omul care stă în umbră şi observă, dar dacă nu te implici în anumite situaţii o să vezi că ai numai de pierdut. De la jumătatea săptămînii pot să apară nişte schimbări din senin.

VĂRSĂTOR. Dacă eşti un pic confuz în relaţiile cu cei din jur, mai ales în relaţia de cuplu, lucrurile se vor clarifica un pic spre week-end. Dar dacă nu eşti atent la semnalele celorlalţi este posibil ca această "clarificare" să-ţi ridice noi şi noi semne de întrebare. Foloseşte-ţi intuiţia pentru că săptămîna asta ea nu te înşeală.

PEŞTI. Vei rămîne surprins de lucrurile pe care le afli în urma unui schimb de replici destul de dure. Dar dacă tot le-ai aflat poate că ar fi cazul să vezi cum te poţi folosi de ele cît mai bine. Nu are niciun rost să-ţi plîngi de milă sau să cauţi vinovaţi. Este posibil ca o întîlnire întîmplătoare să-ţi aducă o relaţie pe care ţi-o doreai de mult timp.