HOROSCOP SĂPTĂMÎNAL

BERBEC. Săptămîna aceasta este pentru tine începutul a ceva important. Planetele îţi dau idei şi putere de muncă, rămîne doar să ştii ce să faci cu ele. Te aşteaptă un nou început, o renaştere, o schimbare către bine. Te prind din urmă probleme mai vechi, dar tot răul se va dovedi a fi spre bine.

TAUR. Săptămîna este marcată de suişuri şi coborîşuri, dar astrele vor fi de partea ta şi te vor ajuta să refaci nişte planuri sau să întorci cumva spre bine o situaţie care nu părea deloc favorabilă. Pe la mijlocul săptămînii este posibil să primeşti nişte veşti destul de proaste, dar week-end-ul va veni cu o rezolvare nesperată a unei probleme.

GEMENI. Relaţiile cu cei din jur rămîn pe primul plan, dar ai timp să te ocupi şi de propria persoană. Treci printr-o transformare pe care unii o observă, dar alţii aleg să o ignore şi s-ar putea să renunţi la unii prietenii. O întîmplare de la începutul săptămînii se va dovedi plină de însemnătate pe măsură ce se apropie ziua de duminică.

RAC. Deşi totul se mişcă foarte încet, săptămîna aceasta îţi aduce un nou început, unul care va necesita puţin efort din partea ta, dar peste ceva timp îţi vei da seama că a meritat. Va trebui să plănuieşti cu grijă acţiunile tale, să duci muncă de convingere şi totul ştiind că rezultatele se vor vedea abia mai tîrziu.
LEU. Brusc şi neaşteptat, viaţa ta ia o nouă direcţie. Ca şi în cazul altor zodii, acesta este doar începutul şi nu trebuie să tragi concluzii pripite, nici să-ţi faci planuri pînă nu vezi unde te va duce timpul. Nu trebuie să iei decizii pe termen lung, ci mai degrabă să stai la pîndă şi să fii gata oricînd de acţiune. Totul se va dovedi a fi spre bine dacă eşti precaut şi înţelept.

FECIOARĂ. Primeşti nişte informaţii care pe viitor se vor dovedi a fi extrem de importante căci te vor ajuta să întorci anumite situaţii în favoarea ta. Probleme care păreau fără rezolvare se vor pune la punct cu ajutorul a ceea ce afli săptămîna aceasta. Dar deocamdată nu e momentul să acţionezi ci mai degrabă trebuie să asculţi şi să observi.

BALANŢĂ. Nu e cea mai norocoasă săptămînă a ta, dar are destul potenţial. Plantele îţi vor transmite nişte energii pozitive, dar depinde de tine să le foloseşti cum trebuie. Fii numai ochi şi urechi şi caută să prinzi din zbor informaţiile care te-ar putea ajuta. E vorba mai ales de planul profesional, unde ai putea să faci nişte schimbări pozitive pe viitor, dacă eşti foarte atent acum.

SCORPION. Săptămîna asta eşti mai sensibil la nevoile celor din jur şi ei nu vor întîrzia să o observe. Nu refuza să ajuţi pe cineva dacă poţi, căci binele pe care îl faci săptămîna asta se poate întoarce înzecit în viitorul apropiat. Cu siguranţă vei vrea să faci unele îmbunătăţiri în viaţa ta şi cei pe care îi ajuţi acum se vor revanşa în viitor.

SĂGETĂTOR. Începutul săptămînii va fi o luptă continuă cu propria persoană, cu cei din jur, cu ghinioanele. Vei reuşi însă să depăşeşti totul cu bine şi chiar vei ieşi cu nişte avantaje dintr-o situaţie profesională ce părea foarte dificilă. Duminică este ziua care aduce un moment de cotitură în viaţa ta, dar e posibil ca pînă atunci să rămîi fără putere şi să nu mai poţi întoarce lucrurile în favoarea ta.

CAPRICORN. Reacţiile celor din jur vor fi uneori extreme şi imprevizibile. Acest lucru te oboseşte peste măsură şi ai nevoie de o pauză, fie şi numai de cîteva ore într-o seară. Ai nevoie de o perioadă scurtă în care nu trebuie să le faci pe plac altora. Dacă nu poţi să-ţi iei o pauză, atunci consolează-te cu gîndul că week-end-ul îţi va aduce nişte vibraţii pozitive.

VĂRSĂTOR. Chiar dacă săptămîna asta merge mai greu, trebuie să-ţi păstrezi speranţa în viitor pentru că lucrurile se vor îmbunătăţi şi pînă la urmă vei vedea că tocmai această săptămînă grea a fost punctul de plecare pentru o schimbare importantă şi pozitivă.

PEŞTI. Săptămîna aceasta este dedicată carierei. Mai tot timpul tău va fi folosit în scopuri profesionale, fie că lucrezi mai mult, fie că îţi faci planuri. Poate că nu ar strica să-ţi aminteşti ambiţiile tale mai vechi şi să te gîndeşti la noi căi prin care le poţi atinge. O neatenţie de moment va duce la o greşeală pe care va trebui să o repari, iar asta va cere timp preţios.