HOROSCOP SĂPTĂMÎNAL

BERBEC. În prima jumătate a săptămînii există un fel de "vibraţie" negativă care te trage înapoi. Dacă majoritatea zodiilor îşi revin pînă marţi-miercuri, la tine va dura pînă spre week-end. Poţi să te fereşti de influenţele negative ale astrelor, dacă ai grijă să ceri păreri de la alţii în legătură cu deciziile importante.

TAUR. Începutul de săptămînă s-ar putea să te dezamăgească puţin, dar ultimele zile vor fi mult mai bune. Dacă luni şi marţi te mişti mai greu şi nu dai randament nicăieri, joi vei fi deja plin de energie şi avînt. Însă îţi va lipsi răbdarea faţă de cei mai slabi, care îşi revin mai greu după zile încărcate şi care par să-ţi pună beţe în roate intenţionat.

GEMENI. Începutul săptămînii te găseşte total dezorganizat, cu multe treburi începute şi neterminate, cu datorii (nu neapărat în bani) şi promisiuni nerespectate. Nu îţi rămîne decît să tragi adînc aer în piept şi să pui pe listă priorităţile. Ai nevoie de multă organizare, dar sînt şanse să revii pe linia de plutire.

RAC. Nicio faptă bună nu rămîne nepedepsită. Vei afla săptămîna asta cît adevăr este în această zicală. Nu uita că o strategie care nu funcţionează nu este neapărat greşită. Poate fi vorba şi de o sincronizare mai proastă, care îţi strică planurile. Totul este să perseverezi.

LEU. După un început de săptămînă mai greu, cu mici probleme apărute din senin, vei vedea că lucrurile se îndreaptă uşor, uşor. Şi chiar dacă banii sînt încă puţini, distracţia va fi la cote maxime. Începînd de vineri va trebui să te dedici cu seriozitate unui proiect, chiar dacă asta înseamnă să sacrifici week-endul.

FECIOARĂ. Săptămîna este stresantă pentru tine, dar destul de constructivă. La finalul ei vei vedea că rezultatele sînt pe măsura efortului. Dar efectele benefice ale muncii depuse în această perioadă se extind şi pe săptămînile următoare. Trebuie să fii mai moderat atunci cînd îţi expui părerile pe subiecte sensibile.

BALANŢĂ. Dacă o voce interioară îţi spune să fii atent, atunci e cazul să o asculţi. Instinctele te ajută să scapi din nişte situaţii dificile, dar trebuie să ai încredere în ele, ignorînd sfaturile primite de la alţii. De asemenea, ascultă-ţi inima dacă începi să ai nişte bănuieli în legătură cu o anumită persoană.

SCORPION. Eşti cam nesuferit săptămîna asta pentru că dintr-o dată capeţi nişte aşteptări cam mari de la oamenii din jur. Ei nu se vor face luntre şi punte să-ţi facă pe plac, ci îşi vor vedea de treaba lor, ceea ce te enervează şi mai tare. Ai grijă să îţi ceri scuze cînd e cazul.

SĂGETĂTOR. Abia spre sfîrşitul săptămînii îţi dai seama că ai depăşit unele complexe, ceea ce te-a ajutat să rezolvi o situaţie la care de mult timp te gîndeai cu teamă. Fii cu băgare de seama la ce spui şi ce faci, dar în acelaşi timp ţine ochii deschişi ca să nu ratezi nişte oportunităţi bune.

CAPRICORN. Din cînd în cînd, toţi avem nevoie de o pauză, iar acum a venit rîndul tău. Dacă obligaţiile ţi-o permit, ar fi o săptămînă bună ca să te relaxezi măcar puţin şi să mai uiţi grijile. Dacă ai multe de făcut, nu se poate să nu găseşti măcar o seară sau două doar pentru tine.

VĂRSĂTOR. Începutul de săptămînă este cam greu. Nu îţi vine nici ţie să crezi ce greşeli stupide faci şi ce ghinioane te lovesc. Problemele financiare îţi pot da şi ele nişte griji, dar nu trebuie să te stresezi prea mult. Caută să vezi partea plină a paharului pentru că pînă în week-end lucrurile se vor remedia.

PEŞTI. Ai de a face cu nişte obstacole minore pe plan profesional. Nu ar fi cine ştie ce, dat problema e că se adună mai multe deodată şi trebuie să te organizezi puţin ca să le faci faţă. Cînd crezi că ai rezolvat ceva nu te culca pe o ureche, pentru că e posibil să apară complicaţii care te fac din nou să te enervezi.