HOROSCOP SĂPTĂMÎNAL

BERBEC. Săptămîna este destul de bulversantă pentru tine. Te aşteptai la unele lucruri, care pînă la urmă nu se mai întîmplă, în schimb apar altele, neprevăzute şi la care nu ştii cum să reacţionezi. Îţi va fi greu să îţi păstrezi calmul şi liniştea, aşa că o să apară destule certuri şi discuţii în contradictoriu.

TAUR. Din păcate, ai parte de o dezamăgire din partea unei persoane de la care aşteptai mai mult. Exact cînd ai nevoie de ajutor constaţi că te-ai înşelat cu privire la prietenia ei. Ei bine, viaţa merge mai departe şi pînă la urmă eşti suficient de puternic să te descurci fără ajutorul nimănui.

GEMENI. Eşti mai vorbăreţ decît oricînd şi, din păcate, ajungi să spui multe lucruri în plus, lucruri în care nu crezi de fapt. Partea proastă e că pot fi dureroase pentru cei din jur şi va fi greu să recîştigi încrederea lor. În rest, săptămîna aceasta nu este una proastă, ba din contra, e destul de plăcută.

RAC. În perioada aceasta eşti mai sensibil ca oricînd şi te superi din orice. Cei din jur nu au răbdare să se poarte cu tine de parcă ai fi vreun prinţ, aşa că ai o săptămînă cam grea, în care te simţi mereu jignit şi neînţeles. De fapt, este doar o părere. Oamenii nu şi-au schimbat atitudinea faţă de tine.

LEU. Orgoliul tău atinge cote maxime într-o situaţie în care ai nevoie de modestie şi tact. Drept urmare, reuşeşti să înrăutăţeşti o situaţie care altfel ar fi fost simplu de rezolvat. Problema e că nici măcar nu o să înveţi nimic din asta, iar greşeala o să se repete curînd.

FECIOARĂ. Devii cam greu de suportat pentru cei din jur, cu obsesia ta pentru detalii, pentru ordine şi disciplină. Se va vedea mai mult la serviciu, unde eşti mai riguros decît şefii şi dai ordine chiar şi acolo unde nu e treaba ta. Ar trebui să-ţi vezi mai mult de ale tale şi să ai grijă la tonul pe care vorbeşti.

BALANŢĂ. Deciziile sînt mai grele ca oricînd şi, culmea, chiar acum trebuie să iei decizii într-o problemă importantă. Din păcate, nimeni nu te poate ajuta. Şansele de succes sînt mai mari dacă te apuci singur să cîntăreşti opţiunile şi să vezi care e cea mai bună cale.

SCORPION. Pofta de viaţă ajunge la cote maxime în zilele următoare. Eşti exuberant, entuziast şi începi să îi cam deranjezi pe cei din jur. Cei mai calmi şi mai liniştiţi te găsesc cam obositor. Partenerul de viaţă nu poate ţine pasul cu tine şi se va simţi lăsat pe dinafară.

SĂGETĂTOR. Şi tu eşti cam agitat săptămîna asta. Nu eşti deloc mulţumit cu ce ai, vrei mai mult din orice, mai multe rezultate, mai multă distracţie, mai multă dragoste, astfel că pentru unii vei fi cam enervant. E greu de crezut că vei rezista mult în acest ritm, aşa că ai nevoie de o pauză pentru odihnă.

CAPRICORN. Calmul tău proverbial se cam pierde săptămîna asta şi cîteva persoane reuşesc să te scoată din pepeni în mai multe ocazii. Dacă ţii la imaginea ta poate că ar fi mai bine să te abţii de la ieşirile violente. Ar fi păcat ca părerea celorlalţi despre tine să se schimbe chiar acum.

VĂRSĂTOR. Cu cît e mai cald afară cu atît creşte nevoia ta de a-ţi lua lumea în cap. Dacă nu te afli deja în vacanţă, începi să te gîndeşti serios să laşi baltă totul şi să te retragi într-un loc tihnit. Cum stai cam prost cu stăpînirea de sine şi disciplina, cei de la serviciu vor vedea de la o poştă lipsa ta de chef.

PEŞTI. Dintr-o dată nu mai eşti fiinţa sensibilă şi emotivă pe care o cunosc toţi şi devii cam răutăcios. Evident, e bine uneori să ştii cum să-ţi aperi interesele, dar ai grijă să nu dezamăgeşti pe cineva care ţinea la tine tocmai pentru sensibilitatea ta...