HOROSCOP SĂPTĂMÎNAL

BERBEC. Săptămîna începe frumos pentru tine, cu veşti bune, care însă te vor ţine ocupat destul de mult. Ai parte de mici emoţii pe la mijlocul săptămînii, dar ai prezenţa de spirit necesară pentru a transforma orice ghinion într-un noroc. Una peste alta, astrele sînt generoase cu tine şi nu prea ai de ce te plînge.

TAUR.Săptămîna este aşa cum îţi place ţie: foarte liniştită. Ai timpul necesar să faci lucrurile în ritmul tău, să leneveşti şi să te bucuri de viaţă. Din păcate, nişte gînduri răzleţe legate de partea sentimentală nu prea îţi dau pace şi îţi strică un pic liniştea. Vei vedea însă că temerile tale sînt neîntemeiate.

GEMENI.Eşti cam confuz săptămîna asta pentru că primeşti mesaje contradictorii de la o persoană importantă. Nu ştii nici ce să crezi, nici cum să acţionezi, aşa că deocamdată ar fi mai bine să stai şi să aştepţi. Cel puţin ai parte de liniştea şi de timpul necesar ca să te gîndeşti la problemele tale personale.

RAC.Eşti una din zodiile norocoase, care au o săptămînă bună, deşi începutul nu pare prea vesel. Ai o stare destul de ciudată, pe care nu o poţi explica nici tu, ca un presentiment rău. Doar timpul va dovedi dacă a fost întemeiat sau nu. În rest, ai parte de tot ce îţi doreşti săptămîna asta.

LEU. În zilele următoare ai ocazia să repari o greşeală pe care ai făcut-o în trecut şi care părea de nerezolvat. Chiar şi numai pentru asta, săptămîna ta ar fi una aproape perfectă. În plus, ai parte de nişte momente foarte frumoase alături de o persoană dragă.

FECIOARĂ.Deşi eşti una din persoanele care au o săptămînă liniştită, nu prea ştii să profiţi de ea. Firea ta meticuloasă şi perfecţionistă nu te lasă să te relaxezi. Ba mai mult, e posibil să strici şi buna dispoziţie a altora. Nu este exclusă nici o ceartă în cuplu.

BALANŢĂ. Ai de luat o decizie destul de importantă, lucru care îţi strică săptămîna complet. Ceea ce pentru alţii ar fi o decizie uşoară, pentru tine e prilej de întors lucrurile pe toate părţile şi nopţi nedormite. Pînă la urmă, e mai bine să te gîndeşti cum trebuie şi să fii sigur că faci ce e mai bine pentru tine.

SCORPION. Pentru tine este o săptămînă cam plictisitoare. Nişte momente care, pentru alţii, ar fi plăcute şi relaxante, pe tine te scot din minţi pentru că nu îţi place să stai degeaba. La un moment dat începi chiar să cauţi problemele cu lumînarea numai ca să ai o ocupaţie.

SĂGETĂTOR. Încă de la începutul săptămînii ai parte de o întîmplare fericită care îţi ridică moralul într-un moment cînd chiar aveai nevoie de aşa ceva. Ai grijă totuşi să nu-ţi faci speranţe prea mari pentru că şi dezamăgirea ar fi pe măsură.

CAPRICORN. Îţi merge cel mai bine pe plan sentimental pentru că nişte discuţii pornite de la o ceartă te ajută să descoperi noi modalităţi de comunicare şi noi calităţi ale partenerului. Încurajat de o veste bună, poţi să te bucuri de viaţă după mult timp în care ai fost foarte preocupat.

VĂRSĂTOR. Este o săptămînă destul de frustrantă pentru tine fiindcă inima te îndeamnă să te bucuri de viaţă, de vară, să călătoreşti, iar raţiunea îţi spune că trebuie să rămîi pe loc şi să-ţi îndeplineşti sarcinile de serviciu. Din fericire, asta e singura ta problemă în această perioadă.

PEŞTI. Decis să te bucuri de o săptămînă mai liberă, eşti cam neatent şi rişti să faci greşeli şi la serviciu, dar mai ales în viaţa socială. Nu îţi neglija obligaţiile pentru că mai tîrziu s-ar putea să ai nevoie de cei pe care i-ai refuzat.