HOROSCOP SĂPTĂMÎNAL

BERBEC. Orice altă persoană nu ar putea supravieţui unei săptămîni atît de pline. Dar pentru un Berbec veritabil, nimic nu e prea mult. Cumva reuşeşti să le faci pe toate. Însă ţine cont că la sfîrşitul săptămînii ai nevoie de odihnă. Pînă şi tu poţi avea probleme de sănătate dacă nu te odihneşti suficient. Ai grijă mai ales la problemele digestive.

TAUR. Astrele sînt blînde cu tine, leneşule Taur. Ai o săptămînă mai uşoară decît alte zodii, cu seri liniştite alături de cineva drag, seri care îţi dau energie şi te fac fericit. Ţine cont că ar fi bine să economiseşti această energie pentru că te aşteaptă şi pe tine o perioadă mai plină. Dar deocamdată e mai bine să trăieşti clipa şi să te bucuri de ce ai.

GEMENI. Şi pentru tine e o săptămînă plină, dar mai mult din punct de vedere psihic. Totul se întîmplă la nivel mental. Analizezi nişte lucruri întîmplate, le întorci pe toate părţile, faci planuri, apoi le schimbi... E adevărat că ai multe lucruri la care să te gîndeşti, dar ar trebui să o iei mai uşor şi să vorbeşti cu cineva despre ce te frămîntă, aşa cum ar face un Geamăn veritabil.

RAC. Nu ai săptămîna liniştită la care visai, dar nici nu ai de ce să te plîngi. Faţă de alţii, ai chiar mult timp liber. Iar cînd eşti ocupat, îţi place ceea ce faci – probabil ceva legat de casa ta. Eşti energic, entuziast, iar rezultatul îţi va fi pe plac şi la final vei vedea că efortul a meritat. Important e să te gîndeşti bine înainte de a acţiona.

LEU. Săptămîna ta e foarte plină, dar înainte să te apuci de treabă ar trebui să iei o pauză şi să îţi faci un plan de bătaie. Dacă nu eşti organizat nu vei reuşi să faci faţă acestei perioade. Nu îţi neglija nici sănătatea pentru că e posibil să te alegi cu o răceală, o infecţie minoră sau o altă boala uşoară, dar care îţi dă bătăi de cap.

FECIOARĂ. Este o săptămînă foarte plină pentru Fecioare, dar nu o să ţi se pară nimic prea greu din moment ce mare parte din treaba ta constă în a organiza lucruri, ceea ce îţi face plăcere. Vei avea ocazia să faci un pic pe şeful, un alt lucru care îţi place şi dacă ştii să delegi sarcini pînă la urmă nu va trebui să faci tu însăţi prea mare lucru.

BALANŢĂ. Începi cu o situaţie complicată la serviciu, situaţie pe care nu ai habar cum să o rezolvi. Şi asta îţi cam strică săptămîna... Din păcate, perioada aceasta continuă cu probleme în cuplu. Partea bună este că nu îţi lipseşte energia şi pentru că perseverezi şi gîndeşti raţional, toate lucrurile se vor rezolva rapid.

SCORPION. Multe lucruri îţi merg pe dos săptămîna asta, dar cu puţin efort vei reuşi să le întorci pe faţă. Ai de a face cu mai multe situaţii inedite pe care nu ştii cum să le rezolvi, dar înveţi din mers şi curînd se vor găsi soluţii pentru toate. Termini săptămîna cu zîmbetul pe buze şi cu satisfacţia lucrurilor bine făcute.

SĂGETĂTOR. Ai cîteva zile atît de pline încît de mai multe ori îţi va veni să laşi totul baltă şi să te retragi la tine acasă, unde e răcoare şi bine. Însă ştii foarte bine că nu poţi să faci asta, aşa că va trebui să-ţi aduni forţele şi, chiar cu ultimele rezerve de energie, să faci mai multe drumuri care te vor scăpa de probleme. Însă tot răul e spre bine şi în week-end vei putea să te relaxezi, cu gîndul că ţi-ai îndeplinit sarcinile.

CAPRICORN. Primele zile din săptămînă sînt mai lungi şi mai pline, dar curînd lucrurile vor începe să se aşeze şi vei avea mai mult timp pentru tine. Culmea, pe măsură ce programul tău se eliberează începi să ai mai multă energie şi să gîndeşti mai clar. Totuşi, trebuie să fii mai atent la ce faci şi ce spui pentru că eşti predispus la gafe.

VĂRSĂTOR. Pentru tine, săptămîna nu este chiar aşa de plină. În schimb alte lucruri îţi dau bătăi de cap şi din păcate sînt legate de sănătate, a ta sau a cuiva din familie. Cel mai probabil nu este vorba de nimic grav, doar că va trebui să faci nişte drumuri şi să cheltuieşti nişte bani. În rest, ai o săptămînă liniştită şi serile vor fi chiar relaxante.

PEŞTI. Din păcate, ghinioanele se ţin lanţ pentru tine. Vestea bună este că cineva stă mereu în spatele tău ca un înger păzitor şi face curat după tine. Apar tot felul de probleme, ba prin casă – vor fi necesare nişte reparaţii costisitoare – ba la serviciu. În schimb, viaţa sentimentală îţi aduce numai fericire şi bucurii.