HOROSCOP SĂPTĂMÎNAL

BERBEC. Viaţa ta socială este în prim plan săptămîna aceasta. Ai ocazia să străluceşti, să-ţi construieşti o reputaţie, sau să ţi-o repari dacă este cazul. Chiar şi micile greşeli se vor întoarce în favoarea ta şi ai ocazia să cunoşti oameni a căror prietenie îţi va fi de mare folos pe viitor. Trebuie doar să fii tu însuţi şi vei cuceri pe toată lumea.

TAUR. Pentru tine, familia este în centrul atenţiei, în special rudele mai în vîrstă decît tine. Vei descoperi că sfaturile lor îţi sînt încă utile şi că e plăcut să stai de vorbă cu cineva trecut prin viaţă. Cu ocazia aceasta afli lucruri noi despre tine şi capeţi o nouă perspectivă asupra vieţii tale. De aceea e posibil să apară unele discuţii în cuplu.

GEMENI. Din păcate, nu poţi să te relaxezi săptămîna aceasta şi nici să te ocupi de viaţa ta personală, deşi ar fi cazul. Pentru tine este o perioadă plină pentru că ai multe drumuri de făcut şi birocraţia îţi va da bătăi de cap. Însă nu trebuie să disperi. Şi ţine minte că "vorba dulce, mult aduce". Serile vor fi şi ele pline, inclusiv în week-end.

RAC. Te concentrezi în special pe casa ta, căminul tău, familia ta. Ai de rezolvat multe lucruri care necesită organizare şi nişte cheltuieli deloc mici. Dar rezultatul va fi pe placul tău şi la sfîrşit îţi vei da seama că eforturile depuse nu au fost în zadar. Oricum, chiar dacă eşti foarte ocupat, îţi va face plăcere să te ocupi de casa ta şi vei lucra cu drag.

LEU. Săptămîna aceasta este favorizată prietenia, munca în echipă, colaborarea. Şansele de reuşită sînt mari, indiferent de proiect, atîta timp cît lucrezi împreună cu altcineva. Chiar dacă deciziile le iei tu, faptul că te consulţi cu cineva şi faci un schimb de idei, te ajută să gîndeşti mai clar. Ai grijă să nu devii "dictator" şi să îi "terorizezi" pe cei cu care colaborezi.

FECIOARĂ. Pentru tine, zilele următoare nu sînt aşa de relaxante. Ai de luat nişte decizii şi sînt destul de grele, aşa că probabil o să ai cîteva nopţi nedormite săptămîna aceasta. Pînă la urmă totul va fi bine, dar trebuie să gîndeşti de două ori înainte să acţionezi şi să nu te laşi influenţat de nimeni, nici măcar de cei care par bine intenţionaţi.

BALANŢĂ. Apare o ocazie pe care nu trebuie să o ratezi, dar pentru asta trebuie să fii pe fază şi să recunoşti ocazia respectivă. Probabil este vorba de ceva legat de cariera ta, poate o avansare sau poate o mărire de salariu sau o nouă colaborare. Oricum, ai şansa de a face un pas înainte şi de a cîştiga ceva mai mult decît acum.

SCORPION. Săptămîna ta stă sub semnul unei descoperiri. Poate afli un secret despre cineva, poate afli ceva despre trecutul tău. Oricum, lucrul pe care îl descoperi nu va fi prea plăcut şi vei avea nevoie de timp ca să "procesezi" informaţia cea nouă. În rest, ai o săptămînă calmă, relaxantă, aşa cum şi-ar dori oricine. Poate ar fi timpul să te ocupi un pic de tine şi de sufletul tău.

SĂGETĂTOR. Îţi descoperi noi pasiuni şi începi să te dedici mai mult lucrurilor care îţi fac plăcere. Poate că era şi cazul să te dedici unor activităţi relaxante pentru că în ultimul timp oboseala a început să-şi spună cuvîntul şi performanţele tale erau scăzute, mai ales la muncă. Profită de perioada mai liberă ca să-ţi încarci bateriile.

CAPRICORN. Prietenii sau partenerul de viaţă te pot ajuta sa-ţi realizezi visul. Relaţiile cu aceştia ar putea fi mult mai fructuoase dacă le vei dovedi că ai mai multă încredere în ei. Lucrurile merg, în general, bine. Totul este să nu te alarmezi în zădar. Deşi e periada de vacanţă, nu prea pare să te intereseze acest aspect momentan, în plus intenţionezi să-ţi renovezi casa, iar asta nu se poate realiza decît cu economii şi renunţare la capricii şi vacanţe.

VĂRSĂTOR. Săptămîna aceasta ai parte de una din cele mai mari reuşite ale anului. Nu este vorba de cariera ta, ci de o reuşită personală sau, mai de grabă, socială. Reuşeşti să-ţi cîştigi reputaţia pe care o visai demult şi acum nu mai trebuie decît să o menţii. Oricum, greul a trecut şi în curînd vei începe să culegi roadele muncii tale.

PEŞTI. Te preocupă mai mult banii, lucrurile materiale, dar şi aspectul tău, hainele tale. Unii vor spune că ai devenit superficial, dar tu ştii că, de fapt, ai început să gîndeşti mai practic. Iar rezultatele acestei schimbări se vor vedea în scurt timp. Dacă ai reuşi să rămîi aşa, ar fi perfect pentru tine.