HOROSCOP SĂPTĂMÎNAL

BERBEC. Este o săptămînă bună din punct de vedere profesional, dar s-ar putea să ai unele probleme la capitolul financiar, pentru că munca ta nu va fi răsplătită chiar acum. Oricum, tu trebuie să profiţi de toate oportunităţile pentru că va veni în curînd şi răsplata materială. Nu lăsa nimic la voia întîmplării cînd vine vorba de munca ta! Atenţie şi la sănătate!

TAUR. Ai nevoie de mai mult timp pentru tine, iar săptămîna asta trebuie neapărat să-l găseşti pentru că altfel vei începe să te resimţi. Profită de fiecare ocazie pentru a te relaxa cît mai mult. Din cînd în cînd e bine să mai laşi unele lucruri în seama altora, chiar dacă ai impresia că nimeni nu se descurcă mai bine decît tine. Fii atent la fiecare pas pentru că eşti predispus la mici accidente, mai ales casnice.

GEMENI. Este o perioadă prielnică pentru studii, examene şi tot ce are legătură cu învăţatul. Acumulezi foarte uşor noi cunoştinţe şi ai o memorie bună, plus o tonă de energie. Deci dacă vrei să-ţi iei vreo diplomă, acum e momentul. La fel de bine îţi merge şi la muncă, deci profită de perioada favorabilă şi începe să-ţi pui în aplicare planurile profesionale. O săptămînă mai slabă din punct de vedere sentimental.

RAC. Ar putea să apară mici neînţelegeri cu cei din jur. Poate fi vorba de certuri în familie sau la serviciu, dar oricum e posibil să ieşi prost dacă eşti încăpăţînat şi refuzi să accepţi că greşeşti. Eşti cam irascibil, aşa că e mai bine să stai departe de cei care te scot din sărite. Nu uita de tine, de pasiunile tale şi acordă-ţi măcar cîteva ore în care să faci numai ce vrei tu.

LEU. Străluceşti în situaţiile sociale, indiferent la ce evenimente participi. Este posibil ca o nouă cunoştinţă să-ţi aducă şi o veste bună pe plan profesional. Indiferent despre ce este vorba, trebuie să fii foarte atent şi să nu te implici în ceva decît dacă eşti sigur că vei reuşi. Oricum, succesul se va lăsa aşteptat destul de mult, dar tu trebuie să perseverezi.

FECIOARĂ. E bine să fii mai atent la sănătatea ta în această perioadă şi să nu ignori micile semnale pe care ţi le transmite organismul. Orice ar fi, lasă totul şi mergi la doctor ca să nu îţi pară rău mai tîrziu. De asemenea, caută să nu faci excese pentru că efectele se vor vedea imediat şi îţi vor scădea randamentul pe toate planurile. În rest, dacă faci lucrurile ca şi pînă acum, nu vor exista probleme.

BALANŢĂ. Trebuie să fii mai înţelegător cu cei din jur şi mai calm. Ai tendinţa să ceri cam mult de la familie, prieteni, colegi şi o să-ţi atragi multe antipatii, altfel nemeritate. În rest, este o perioadă fără probleme, dar la bani trebuie să fii puţin mai atent fiindcă nu e momentul să faci cheltuieli inutile. Situaţia se va complica dacă nu eşti cumpătat pe plan financiar.

SCORPION. Chiar dacă pe primul plan este cariera, trebuie să nu-i uiţi nici pe cei dragi. Membri mai tineri ai familiei au nevoie de tine şi trebuie să fii calm, înţelegător şi cald cu ei. În cuplu pot să apară unele tensiuni dacă nu îi acorzi partenerei toată atenţia de care are nevoie. În rest, lucrurile merg bine şi e posibil să avansezi pe plan profesional.

SĂGETĂTOR. Nu ai parte de relaxarea la care ai visat, dar această săptămînă grea va fi şi frumoasă în acelaşi timp. Eşti toată ziua în mişcare, dar reuşeşti să rezolvi multe lucruri şi satisfacţia pe care o simţi seara nu se compară cu nimic. Singura problemă ar fi sănătatea, care nu e tocmai perfectă şi necesită puţină atenţie din partea ta, mai ales în week-end.

CAPRICORN. Contrar firii tale, eşti foarte creativ în această perioadă. Acum e momentul să te ocupi de lucrurile care necesită imaginaţie, cum ar fi decoraţiunile interioare... Casa ta merită reîmprospătată, mai ales că nu duci lipsă de bani. Iar un mediu "curat", fără lucruri inutile în jur, nu face decît să-ţi îmbunătăţească performanţele pe toate planurile.

VĂRSĂTOR. Tu ai o săptămînă mai grea, în care nimic nu pare să iasă aşa cum ai vrea. Dar nu trebuie să te descurajezi pentru că vor veni şi vremuri mai bune. Nu te enerva pentru lucrurile pe care nu le poţi schimba pentru că nu îţi faci rău decît ţie. Vei fi mai eficient din toate punctele de vedere dacă ignori criticile nefondate şi răutăcioase.

PEŞTI. Eşti plin de energie, idei şi eşti pus pe fapte mari. Însă pînă la sfîrşitul săptămînii îţi va trece, mai ales cînd vezi că ideile nu sînt de ajuns, ci îţi trebuie şi îndemînare, răbdare, relaţii, etc. Ai parte de zile frumoase, sentimental vorbind, la mijlocul săptămînii, dar apoi lucrurile nu mai merg la fel de bine, iar week-end-ul te găseşte trist.