HOROSCOP SĂPTĂMÎNAL

BERBEC. Faci nişte schimbări care necesită un spirit practic bine dezvoltat. Probabil vei face nişte modificări sau doar o curăţenie de proporţii. Trebuie să ai grijă la banii pe care îi investeşti în acest proiect pentru că astrele sînt zgârcite la capitolul financiar. Cu această ocazie petreci mai mult timp în familie.

TAUR. Dacă ai unele datorii mai vechi de plătit, indiferent de natura lor, ar fi cazul să te ocupi de ele. Din fericire ai şi timp şi bani suficienţi, deci nu ai nicio scuză ca să amîni. Dacă ai cîteva zile mai libere, poate că ar fi momentul să-ţi iei o mică vacanţă şi să te ocupi de familie şi prieteni.

GEMENI. S-ar putea să apară nişte veşti nu tocmai plăcute, dar ai puterea psihică necesară pentru a trece peste toate, mai ales că ai parte şi de o puternică susţinere, chiar şi de la oameni de la care nu te aştepţi. Atmosfera devine tensionată şi la serviciu, unde se adună cam multe lucruri de făcut.

RAC. Vine o săptămînă cam grea, iar pe la mijlocul ei vei începe să numeri orele pînă la week-end. Ai foarte mult de lucru la serviciu şi va trebui să lucrezi probabil peste program, iar din această cauză atmosfera devine tensionată şi acasă. Foloseşte fiecare minut liber ca să te odihneşti.

LEU. S-au adunat mai multe obligaţii ce nu suportă amînare, aşa că săptămîna aceasta va trebui să te ocupi şi de treburile de zi cu zi, dar şi de cele suplimentare. Devii cam irascibil din cauza stresului, iar efectele acestei stări se vor vedea mai ales în cuplu. Trebuie să fii mai calm un pic.

FECIOARĂ. Pentru tine, conştiincioasă Fecioară, nu este o săptămînă chiar aşa de grea. Te-ai ocupat la timp de toate îndatoririle şi acum nu ai agenda aşa de plină. În plus, la cît de organizat eşti, sigur vei reuşi să termini totul la timp, chiar dacă eşti şi tu destul de ocupat. Nu te crampona în detalii!

BALANŢĂ. Este timpul să faci puţină ordine în viaţa ta şi să iei deciziile pe care le amîni de mult timp. Nu căuta pe cineva care să facă asta pentru tine, căci nimeni nu se va băga în viaţa ta personală. Ai nevoie de o minte limpede în perioada următoare, aşa că e timpul să scapi de tot ce nu e necesar.

SCORPION. Săptămîna aceasta e grea din punct de vedere financiar, dar în nici în dragoste nu prea ai mari bucurii. Măcar la serviciu, poţi fi sigur că munca şi dăruirea ta îţi vor aduce o recompensă care te va umple de bucurie. Profită de şansă ca să te apropii de un şef.

SĂGETĂTOR. Astrele te ajută să scapi din anumite situaţii tensionate şi dificile, dar asta nu înseamnă că ele nu te vor stresa. Cu această ocazie vei putea să faci o diferenţă clară între persoanele pe care le vrei alături şi cele pe care nu le vrei.

CAPRICORN. Chiar dacă banii nu sînt nici pe departe atît de mulţi cum ţi-ai dori, găseşti modalităţi de a trece peste o săptămînă grea. Calculat şi cumpătat cum eşti, te descurci chiar şi cu bani puţini. Însă stresul este pe măsură şi trebuie să te odihneşti mult ca să faci faţă sarcinilor de zi cu zi.

VĂRSĂTOR. Apar unele complicaţii în relaţia de cuplu exact cînd eşti foarte ocupat la serviciu şi ai avea nevoie de o minte limpede. Trebuie să plăteşti nişte greşeli din trecut pe care le considerai uitate. Trebuie găsit un compromis aşa încît toată lumea să fie mulţumită, dar nu va fi uşor.

PEŞTI. Undeva în viaţa ta, cel mai probabil la serviciu, există un conflict care mocneşte de ceva timp şi s-ar putea ca acum să izbucnească. Cineva o să ia nişte decizii greşite şi nu te poţi abţine să nu-i arăţi calea cea dreaptă deşi ştii că nu e treaba ta.