HOROSCOP SĂPTĂMÎNAL

BERBEC. Se anunţă unele schimbări profesionale şi nu sînt neapărat în bine, aşa că trebuie să fii pregătit pentru orice. Păstrează-ţi calmul şi nu intra în panică pentru că lucrurile se vor aşeza de la sine. Pe plan personal este o perioadă prielnică pentru planurile tale atît timp cît nu eşti prea nerăbdător.

TAUR. Acasă, ai parte de o atmosferă calmă, destinsă, iar relaţia de cuplu merge cum nu se poate mai bine. Ceva tensiune poate să apară însă la serviciu, unde ai nevoie de mult calm. Nu ar strica să fii tu cel care calmează spiritele pentru că vei avea o bilă albă din partea superiorilor.

GEMENI. La serviciu este o perioadă aglomerată şi să nu te mire dacă va fi nevoie să lucrezi peste program. Oricum, eforturile tale nu vor rămîne neobservate. Din păcate, vor fi observate şi acasă, iar asta nu e de bine. Se anunţă ceva discuţii în cuplu, iar tu nu trebuie să pui la suflet tot ce auzi.

RAC. Ai noroc la bani şi e posibil să te alegi cu o sumă bunicică fără să faci vreun efort pentru ea. Mai rămîne să o şi cheltuieşti cu cap. La muncă totul merge ca pe roate, dar ceva probleme apar la capitolul sănătate - probabil va fi nevoie de un drum pînă la medic - şi în cuplu, unde ţi se vor face reproşuri.

LEU. Nu eşti cea mai calmă dintre zodii, aşa că îţi recomandăm să eviţi persoanele puse pe scandal şi discuţiile în contradictoriu. Dacă îţi sare ţandăra zilele acestea, e posibil să nu mai poţi descurca lucrurile căci este o perioadă agitată pentru toţi. Ai grijă şi la sănătatea ta!

FECIOARĂ. Ai parte de surprize frumoase săptămîna aceasta, dar numai în viaţa personală. Pentru că la serviciu nu ai timp nici să respiri. Va trebui să găseşti o modalitate de a face faţă fiindcă nu vei avea parte de ajutor. Acasă te relaxezi şi ai parte de tot sprijinul necesar în această perioadă agitată.

BALANŢĂ. Este momentul să te ocupi cu atenţie de problemele familiei. Sînt nişte discuţii pe care le amîni de mult timp şi care devin tot mai urgente. Tot tu vei găsi nişte soluţii potrivite şi la serviciu, unde problemele nu ţin de munca în sine, ci de situaţia creată între doi sau mai mulţi colegi.

SCORPION. Perioada aceasta este excelentă pentru planuri, proiecte şi discuţii. Dacă începi acum să pui baza unui proiect de viitor, acesta va fi unul solid, iar şansele de reuşită sînt foarte mari. E vorba de proiecte profesionale în special, căci pe plan personal situaţia nu e deloc roz...

SĂGETĂTOR. Se anunţă unele schimbări profesionale, care nu te vor afecta în mod direct, dar e bine să le iei ca pe un avertisment şi să fii în gardă în lunile următoare. Dacă te simţi singur, acum e momentul să ieşi mai mult din casă, să cunoşti oameni noi şi să socializezi.

CAPRICORN. La serviciu este o perioadă aglomerată. Dar pentru tine aceasta nu e o problemă prea mare. Ai energie şi chiar o stare de spirit mai bună decît în ultima vreme. Sfatul astrelor este să nu iei decizii importante fără să te sfătuieşti cu cineva înţelept.

VĂRSĂTOR. În carieră, ţi se deschid nişte uşi la care băteai de ceva timp în zadar. Totul e să te foloseşti cu cap de aceste ocazii. Nişte planuri dragi încep să prindă contur, dar finalizarea lor este mai dificilă decît ai crede. Trebuie să gîndeşti cu atenţie fiecare detaliu.

PEŞTI. Ar fi bine să petreci cîteva zile doar cu persoana iubită, chiar dacă asta înseamnă să-ţi iei zile libere. Cuplul vostru are nevoie de aşa ceva după ce timp de mai multe săptămîni a fost destul de neglijat. Trebuie să fii mai atent la nevoile celuilalt, măcar de acum înainte.