HOROSCOP SĂPTĂMÎNAL

BERBEC. Nu renunţa la puterea pe care ai doîndit-o în ultimul timp. În timp ce alţii vorbesc despre ce şi-ar dori de la viaţă, tu ai posibilitatea să acţionezi şi să-ţi pui dorinţele în practică. Nişte probleme domestice îţi vor acapara atenţia spre sfîrşitul săptămînii, dar trebuie să te ocupi şi de viaţa ta sentimentală care promite să-ţi aducă multe bucurii în această perioadă.

TAUR. Ai abilitatea de a „citi” orice persoană şi de a detecta instantaneu mincinoşii, lucru care îţi va fi de folos la serviciu. În dragoste nu prea ai aceeaşi abilitate şi e bine să te gîndeşti de două ori înainte să accepţi vreo propunere. Acasă, ai nevoie de armonie, echilibru şi linişte ca să te poţi reface după zilele lucrătoare care vor fi lungi şi grele.

GEMENI. Nu cădea în capcana comparaţiilor. Nu contează ce au alţii, cum arată alţii, cîte ştiu alţii. Tu trebuie să te descurci cu ceea ce ai şi ce ştii tu, aşa că nu are rost să compari. Dacă vrei să mergi mai departe cu o relaţie, oricare ar fi natura ei, e bine să comunici mai mult. Cînd vine vorba de bani, e bine să fii cît mai zgîrcit pentru că nu se ştie ce va urma.

RAC. Te aşteaptă o perioadă plină de pasiune şi romantism. Trebuie să spui şi să demonstrezi prin fapte ceea ce simţi. În ce priveşte finanţele, ai parte de puţin noroc, dar nu atît de mult pe cît ţi-ai fi dorit. Dar cel puţin poţi fi sigur că nu îţi va lipsi niciunul din lucrurile esenţiale. Oricum, să ştii că nimic nu e imposibil săptămîna asta, deci dacă vrei ceva, trebuie să lupţi.

LEU. Pentru tine, săptămîna aceasta este plină şi stresantă. La serviciu vei avea nevoie de multă răbdare. Caută să rămîi calm în orice situaţie. Dacă ţi se pare că nu progresezi atît de repede pe cît ai vrea, profită de această perioadă ca să îţi reanalizezi scopurile şi aşteptările. În dragoste ai parte de multe momente frumoase.

FECIOARĂ. Ca să fii fericit în dragoste, trebuie să ştii în primul rînd tu ce anume vrei de la o relaţie, care sînt lucrurile importante pentru tine şi unde poţi face compromisuri. La serviciu, astrele te sfătuiesc să nu te amesteci în lucruri care nu te privesc şi să stai departe de bîrfe. Certurile şi discuţiile în contradictoriu ar putea să-ţi strice starea de bine.

BALANŢĂ. În carieră, eşti în plin progres, fie că îţi dai seama de asta sau nu. Urmează să ţi se deschidă anumite uşi, iar tu trebuie să fii gata să profiţi de situaţie. Este foarte important să ai curaj şi să faci schimbările pe care ţi le doreşti. Partea bună este că odată de ai luat o decizie nu accepţi refuzuri şi ştii ce să faci ca să-ţi împlineşti scopurile.

SCORPION. Dacă vrei să atragi o persoană de sex opus trebuie să fii mai comunicativ şi mai deschis la nou. Standardele tale sînt cam înalte. La muncă, ai o săptămînă plină şi trebuie să te organizezi bine ca să faci faţă cu brio. Nu lua decizii pripite nici la serviciu, nici pe ale planuri! Prietenii te pot ajuta în carieră, dar trebuie să fii gata să le întorci favoarea.

SĂGETĂTOR. Te bucuri de o mai mare libertate financiară, dar nu este cazul să te arunci la cheltuieli inutile. În dragoste, e posibil să apară un nou motiv de entuziasm, cineva care îţi atrage atenţia din prima. Dar nu trebuie să te bazezi prea mult pe prima impresie fiindcă nu te pricepi să “citeşti” oamenii la prima vedere. E posibil să ai de făcut un drum lung.

CAPRICORN. În dragoste poţi să ai parte de un nou început. Poate fi o nouă relaţie dacă eşti singur sau o mai mare apropiere de partener. Pe plan personal nu este bine să faci presupuneri sau să acţionezi la primul impuls. Înainte să acţionezi trebuie să afli exact cum stau lucrurile. La serviciu ai mult de cîştigat dacă te împrieteneşti cu superiorii, însă nu trebuie să devii pîrîcios.

VĂRSĂTOR. Trebuie să gîndeşti pozitiv pe toate planurile şi să-ţi păstrezi optimismul. Te aşteaptă lucruri frumoase, dar trebuie să fii pe fază şi să profiţi de anumite oportunităţi care apar pe nebănuite. În carieră faci încă un pas spre împlinirea scopurilor tale, dar mai ai de aşteptat pînă să te bucuri. În relaţia de cuplu ai parte de mai multă pasiune şi comunicare.

PEŞTI. Mai multă organizare în viaţa de zi cu zi îţi va permite să faci mai multe lucruri într-un timp mai scurt. Şi ai nevoie de asta pentru că săptămîna este mai mult decît plină. La serviciu, nu te sfii să accepţi ajutorul colegilor pentru că altfel nu te vei descurca. Dacă vrei nişte răspunsuri importante trebuie să pui întrebările potrivite oamenilor potriviţi.