HOROSCOP SAPTAMINAL

BERBEC. Săptămîna începe cu preocupări de natură financiară. Viața de cuplu nu este una tocmai roz și există șanse mari să porți unele discuții cu partenera/ul tău de viață pentru a rezolva niște lucruri pe care ai impresia că le tot amînă.

TAUR. Săptămîna este una favorabilă din numeroase puncte de vedere. Ai parte de mici cîștiguri și favoruri, iar în cea de-a doua parte a săptămînii te concentrezi mai mult asupra acelor aspecte care țin de viața personală.

GEMENI. Ai mare grijă la bîrfele care se tot lansează în jurul tău, în special la locul de muncă. Dacă nu vrei să ai de suferit pe viitor, ar fi bine să rămîi imun/ă la acestea și să nu dai nici măcar un semn de interes.

RAC. Săptămîna aceasta te concentrezi mai mult asupra relației pe care o ai. Vrei să-i demonstrezi partenerei/ului de viață că este cu adevărat important pentru tine, motiv pentru care ignori tot ceea ce este străin de relația voastră.

LEU. Te preocupi de activități casnice și încerci să te asiguri că nu mai ai niciun fel de datorie față de persoanele din viața ta, indiferent de natura lor. Vrei să fii împăcat/ă din toate punctele de vedere şi îți concentrezi toată atenția asupra acestor aspecte.

FECIOARĂ. Vei avea de făcut niște călătorii scurte pentru a te ocupa de niște sarcini care ți-au fost desemnate la locul tău de muncă. Aria comunicării este puternic susținută și vei reuși să obții un lucru la care visezi de mult timp, unul care este legat de cariera ta profesională.

BALANȚĂ. Ești preocupat/ă de aspectele financiare și vrei să ai mereu liniștea că ai niște economii făcute. Nu vrei să te trezești într-o fază în care să fii nevoit/ă să te împrumuți, așa că ești motivat/ă să muncești suplimentar.

SCORPION. Ești sensibil/ă la tot ceea ce are legătură cu tine, mai ales în plan sentimental. Ar fi bine să îți găsești puterea interioară, altfel vei avea de suferit, iar starea ta de spirit va lăsa mult de dorit, lucru care nu este deloc în avantajul tău.

SĂGETĂTOR. Nu te simți în apele tale și nu reușești să găsești o direcție asupra căreia să te concentrezi. Poate ar fi bine să încerci să te implici în activități care îți sînt de folos în acest caz, altfel cine știe în ce punct vei putea ajunge?

CAPRICORN. Există șanse mari să ai parte de o promovare în cursul acestei săptămîni. Acest lucru este pus în avantaj și de faptul că ai un spirit de comunicare dezvoltat în această perioadă și reușești să te faci înțeles/ă.

VĂRSĂTOR. Atenția ta este îndreptată asupra ariilor care sînt legate de carieră și imagine socială. Vrei să primești meritele care ți se cuvin și speri ca acest lucru să contribuie la modul în care te văd cei din jur…

PEȘTI. Sfera socială este activă. Alegi să petreci mai mult timp alături de colegii tăi și de prieteni, motiv pentru care propui tot felul de ieșiri alături de aceștia.

Sursa: yve.ro