HOROSCOP SAPTAMINAL

BERBEC. Ești foarte creativ/ă la locul de muncă, iar acest fapt nu trece neobservat. Șansele unei promovări sînt aproape iminente, iar asta te încîntă peste măsură. Ar fi bine să nu bați totuși tobele victoriei pînă nu ai un motiv concret.

TAUR. Este momentul potrivit pentru a investi economiile făcute pe parcursul timpului. Însă, trebuie să gîndești bine și să nu comiți un act pe care l-ai regreta amarnic pe viitor. Poate un sfat este binevenit în aceste momente.

GEMENI. Indiferent de ce situație te lovești, se pare că vei cădea mereu în picioare și nimic nu va reuși să îți strice zilele acestea motivarea și ambiția de a te implica în tot felul de activități care contribuie la dezvoltarea ta.

RAC. Se pare că vei avea parte de experiențe noi și interesante pe plan profesional. Întîlnești oameni noi, oameni care te inspiră și care te motivează să iei atitudine față de acele lucruri care sînt de mare interes pentru tine.

LEU. Cei dragi te vor solicita destul de mult pe parcursul acestei săptămîni. Nu trebuie să te enerveze acest lucru, încearcă să vezi cu ce probleme se confruntă aceștia și ajută-i să găsească o soluție potrivită.

FECIOARĂ. Nu te grăbi să iei o decizie pe termen lung dacă nu ți se cere acest lucru. În loc să fii nevoit/ă ulterior să depui eforturi colosale pentru a îndeplini ceea ce ai promis sau ți-ai asumat, mai bine îți vezi de treabă liniștit/ă.

BALANȚĂ. Nu te mai tot stresa fără rost și lasă lucrurile să vină de la sine. Mereu îți derulezi tot felul de scenarii în minte și tinzi să te consumi în avans pentru orice lucru mărunt, unele dintre acestea nefiind concrete.

SCORPION. Vei avea parte de mai multe zile în care vei părea foarte recalcitrant/ă, dar ar trebui să încerci să te controlezi, altfel vei avea numai de pierdut și nimic de cîștigat. Încearcă să profiți de ocazii și nu îți îndrepta atenția în direcțiile greșite.

SĂGETĂTOR. Poate o schimbare în ceea ce privește elementele rutiniere ar fi binevenită în această perioadă, însă pentru ca acest lucru să se întîmple, ar fi bine să fii  foarte atent/ă. Încearcă să vezi unde există o oportunitate și cum poți profita de ea.

CAPRICORN. Ești foarte visător/e și nu prea te implici în activitățile care se derulează în preajma ta, în special la locul de muncă. Dacă nu te concentrezi, ai putea pierde lucruri importante din viața ta.

VĂRSĂTOR. Vrei să te autodepășești, iar în această săptămînă vei depune numeroase eforturi în această direcție. Nu neglija, totuși, persoanele dragi. Vor fi multe cazuri în care acestea sînt singurele care vor rămîne alături de tine…

PEȘTI. Vei avea parte de unele cîștiguri suplimentare la locul de muncă, lucru care îți va permite să te răsfeți, ceea ce sigur îți dorești. Încearcă să implici și pe cineva drag, astfel vei avea parte de momente frumoase și relaxante.

Sursa: yve.ro