HOROSCOP SAPTAMINAL

BERBEC. Pe lîngă slujbă, care necesită petrecerea unui timp și a unui program limitat, vei petrece mare parte de vreme ocupîndu-te de activitățile casnice. Vei încerca să faci niște activități noi pentru tine, dar acest lucru te va stimula să depui un nivel de efort mai sporit decît de obicei.

TAUR. Te gîndești să faci schimbări în ceea ce privește stilul de viață pe care-l duci. Ți-ai dat seama că o parte din obiceiurile tale nu sînt unele dintre cele mai sănătoase, motiv pentru care vrei să iei măsuri în această direcție.

GEMENI. Acorzi prioritate relațiilor de prietenie, dar și celei amoroase. Vrei să interacționezi mai mult cu persoanele din jur și nu mai vrei să pui acest lucru pe un loc inferior în viața ta. Socializarea reprezintă un aspect important pentru tine, așa că nu mai vrei să o ignori.

RAC. Ar fi bine să arunci o privire asupra bugetului tău și asupra modului în care îți gestionezi veniturile. Uneori cheltui mai mult decît este cazul, iar apoi te tot plîngi că nu mai poți să îți satisfaci poftele pe care le ai, sau chiar unele nevoi care sînt prioritare.

LEU. Reușești să ții pasul cu tot ceea ce se întîmplă în jurul tău, atît la locul de muncă, precum și acasă. Ești mai productiv/ă ca niciodată și reușești chiar să-i ajuți și pe cei dragi cu soluționarea problemelor care le dau bătăi de cap.

FECIOARĂ. Chiar dacă uneori preferi să stai singur/ă și să nu discuți nimic cu nimeni, acest lucru nu te ajută deloc. Ieși din starea de confort în care ai obiceiul să te afunzi și încearcă să cunoști persoane noi, deoarece acest lucru ar putea să îți fie de mare folos.

BALANȚĂ. Adoptă o atitudine mai cerebrală și nu te mai lăsa influențat/ă atît de ușor de cei din jur. Știi bine că numai tu ai de tras dacă faci o gafă, așa că ar fi bine să încerci să eviți să mai faci lucruri de acest tip.

SCORPION. Acceptă invitațiile pe care le vei primi în cursul acestei săptămîni. Încearcă să nu te focalizezi în totalitate numai asupra muncii de birou și mai relaxează-te din cînd în cînd. Munca nu trebuie ignorată, dar și relaxarea este mereu binevenită.

SĂGETĂTOR. Calitățile tale ies în evidență fără să vrei. Se pare că cei din jur reușesc să vadă o altă față a ta, nu că ai fi ținut-o ascunsă pînă acum, însă nu ai avut ocazia să interacționezi atît de mult cu aceștia încît să o poată descoperi.

CAPRICORN. Ar fi bine să fii alături de partenera/ul tău mai mult decît de obicei. Acesta va trece printr-un moment destul de important din viață, așa că ar fi bine să-i dai de înțeles că ești alături în totalitate.

VĂRSĂTOR. Inițiativele tale în ceea ce privește viața familială sînt destul de îndrăznețe, lucru care nu este văzut ca fiind unul rău. Vei discuta mai deschis cu membrii familiei și îți vei da seama că în acest mod reușești să te apropii mai mult de ei…

PEȘTI. Comunicarea cu cei din jur merge ca pe roate și reușești să îți expui punctele de vedere fără niciun fel de problemă sau reținere. Ar fi bine să lași timiditatea la o parte de acum înainte, altfel te vei roti încontinuu într-un cerc vicios.

După: yve.ro