HOROSCOP SAPTAMINAL

BERBEC. Ai o săptămînă plină de energie şi vei reuşi să obţii tot ce îţi propui. La locul de muncă, dai randament şi începi să te înţelegi, în sfîrşit, cu colegii pe care nu prea îi aveai la suflet. Astrele favorizează viaţa de cuplu, aşa că ar fi indicat ca, în week-end, să fugi într-o escapadă romantică cu partenerul. Atenţie, însă, la modul în care îţi foloseşti energia.

TAUR. Sănătatea îţi cam dă bătăi de cap, dar asta doar pentru că te încăpăţînezi să nu te duci la medic. Week-end-ul îl rezervi pentru familie, ceea ce este foarte bine. Locul de muncă te va solicita, dar dacă te concentrezi numai pe treabă şi nu procrastinezi, vei rezolva sarcinile mai repede decît te aştepţi. S-ar putea să întîlneşti o persoană care să îţi atragă atenţia.

GEMENI. Stai cam prost cu finanţele, aşa că nu ar fi rău ca pe viitor să pui nişte bani deoparte, ca să ai o rezervă. La muncă, lucrurile sînt liniştite, dar pe tine tot te nemulţumeşte ceva. Probabil faptul că încă nu îţi sînt recunoscute meritele, dar nu dispera! Vei fi răsplătit cît de curînd. De sărbători, alegi să îţi petreci timpul cu familia, dar nu uita să dai un telefon şi rudelor îndepărtate cu care nu comunici în fiecare zi.

RAC. Te simţi bine din toate punctele de vedere. Pe plan profesional, începi să fii remarcat, iar asta te bucură nespus. Chiar dacă este tardiv, mai bine mai tîrziu decît niciodată! Viaţa sentimentală prinde o nuanţă de roz aprins. Ai cunoscut pe cineva de curînd, iar lucrurile par să se aşeze în sfîrşit la locul lor. Eşti încîntat, iar asta se vede şi în atitudinea ta faţă de cei din jurul tău.

LEU. Ce nu te omoară, te face mai puternic! Săptămîna aceasta te vei simţi atacat pe mai multe planuri, dar nu trebuie să fii necăjit. Vei avea mai multe lucruri de învăţat din aceste experienţe decît te-ai aştepta, aşa că priveşte partea bună a lucrurilor. Se ivesc şanse de cîştiguri financiare, aşa că atenţie maximă, să nu le ratezi. Cu partenerul ai mai multe lucruri de împărţit, pentru că eşti veşnic nemulţumit.

FECIOARĂ. Eşti afectat de orice aspect minor ce se întîmplă în jurul tău. Nu mai lua orice replică sau acţiune atît de personal. Nimeni nu îţi vrea răul. Lasă persoanele din jurul tău să te cunoască cu adevărat şi aşa vei evita astfel de neplăceri pe viitor. Eşti o persoană norocoasă, partenerul te suportă şi te susţine, chiar dacă uneori nu îi acorzi atenţia pe care o merită.

BALANŢĂ. Firea ta bună şi răbdătoare te va ajuta enorm, pentru că vei fi pus la încercare şi la serviciu, şi de familie. Trebuie să îţi păstrezi calmul şi să ai grijă cum gestionezi situaţiile neplăcute, pentru a evita conflictele. O să te simţi uşor obosit, dar îţi vei reveni rapid, pentru că vei avea parte de o surpriză. Partenerul tău nu îţi dă bătăi de cap, ci te ascultă şi te înţelege.

SCORPION. Raţionalitatea ta şi faptul că gîndeşti prea mult anumite lucruri ar putea avea un efect negativ asupra stării tale de sănătate, deoarece ai tendinţa să agravezi lucrurile. Nu mai analiza totul şi fii puţin mai superficial. Vei avea de cîştigat. Menţine-ţi atitudinea pozitivă şi la serviciu, pentru a da un randament mai bun. În weekend, te revezi cu cei dragi, iar asta te mai scoate din starea proastă.

SĂGETĂTOR. Te simţi extraordinar şi nimic nu îţi stă în cale dacă îţi propui ceva. În felul acesta, vei fi remarcat de superiori şi vei avea numai beneficii. S-ar putea să stîrneşti mici valuri de invidie printre colegii de la birou, dar nu trebuie să te îngrijorezi. Răutăţile nu ţin la nesfîrşit! Axează-te pe viaţa de cuplu, deoarece partenerul tău se simte neglijat şi s-ar putea să îţi aducă reproşuri care nu te vor face să te simţi bine.

CAPRICORN. Singurătatea te apasă, aşa că nu fi orgolios şi telefonează-ţi rudele sau prietenii şi ieşi în oraş, pentru a scăpa de starea asta. Ai nevoie de pozitivitate în viaţa ta, mai ales că spre sfîrşitul săptămînii vei fi solicitat la serviciu, aşa că încarcă-ţi bateriile. Financiar, stai destul de bine, dar tot ar fi indicat să fii chibzuit cu banii. În week-end, părinţii îţi fac o vizită, iar tu te vei simţi pregătit de o nouă săptămînă.

VĂRSĂTOR. Te simţi neîndreptăţit la locul de muncă, dar nu trebuie să disperi. Dă-ţi interesul acolo unde nimeni nu se aşteaptă şi poţi impresiona pe cine trebuie. Week-end-ul se anunţă plin de surprize şi vei fi destul de ocupat, dar asigură-te că te şi odihneşti suficient. S-ar putea să întîlneşti o persoană misterioasă care să îţi trezească interesul.

PEŞTI. Firea ta emoţională te va ajuta, cînd un prieten apelează la tine pentru ajutor din cauza unei iubiri neîmpărtăşite. De asemenea, te va ajuta şi pe tine să vezi lumea cu alţi ochi. La birou, începi să te înţelegi din ce în ce mai bine cu colegii, iar astfel ţi-ai făcut şi planuri pentru week-end, cînd veţi ieşi în oraş. Nu uita, totuşi, să ţii legătura cu rudele tale, mai ales că vin sărbătorile.

Sursa: mediafax.ro