HOROSCOP SAPTAMINAL

BERBEC. Treceţi printr-o perioadă plină de evenimente, o perioadă mai aglomerată, cînd simţiţi că se pregăteşte ceva la serviciu. Poate o transformare radicală, deci trebuie să fiţi pregătit pentru orice eventualitate. Puteţi fi martorul sau actorul principal într-un eveniment de importanţă majoră în carieră, deci vi se vor deschide perspective noi.

TAUR. Vă simţiţi în largul dumneavoastră într-o companie simpatică. E posibil chiar ca această reuniune să aibă şi ceva scopuri de recompensare a unor eforturi, poate la serviciu sau într-un mediu amical, în care vi se vor recunoaşte nişte merite. Cineva, la un moment dat, vă va răsplăti cu o vorbă frumoasă. E o perioadă destinsă, cînd vă veţi bucura de momente amuzante, iar atmosfera va fi foarte relaxată.

GEMENI. Nu este o perioadă prea limpede, la serviciu planînd o atmosferă apăsătoare, ca şi cum aţi fi implicat într-un conflict sau într-o situaţie incertă. Ceva vă preocupă peste măsură, devenind obsesie, vedeţi totul în negru şi vi se pare că nimic nu poate fi rezolvat, stresîndu-vă de unul singur. Totul poate fi doar un impas trecător, dar aveţi tendinţa de a face din ţînţar armăsar.

RAC. Supărările şi deziluziile nu vă vor ocoli în această perioadă. Aveţi o stare psihică destul de proastă, de parcă nu mai aveţi nici o speranţă cu privire la direcţia de evoluţie a unei situaţii importante. Pot apărea perspective sumbre cu privire la o acţiune de la care aşteptaţi foarte mult, din care practic v-aţi construit un ideal în viaţă, şi acum apare riscul ca tot ce aţi visat să se zdruncine puternic.

LEU. Familia e prioritatea numărul unul. Le acordaţi mai mult timp ca de obicei celor dragi, ba chiar simţiţi o nevoie intensă de a vă vedea cu rudele, poate şi pentru că ele vor şti să vă facă să vă simţiţi ocrotit şi iubit după o perioadă mai dificilă. De asemenea, nu este exclusă o revedere cu persoane din trecutul mai îndepărtat sau doar aflaţi veşti legate de acestea.

FECIOARĂ. Vi se cere multă răbdare. Probabil aţi ajuns într-un moment mai delicat în cuplu, cînd o mişcare greşită sau nechibzuită ar putea strica totul, deci mai bine luaţi lucrurile încet, dar sigur, decît să regretaţi mai tîrziu. Nu trebuie să schimbaţi nimic din modul de a vă purta, calea pe care mergeţi e bună, numai că nu trebuie să aşteptaţi miracole foarte curînd.

BALANŢĂ. Vă aflaţi în faţa unor perspective noi, promiţătoare, care vă umplu sufletul de optimism şi entuziasm. Veşti bune vă vor ajunge la urechi şi vă veţi angaja cu mult curaj în noua direcţie ce se profilează la orizont. Poate fi vorba şi de o avansare vizibilă a relaţiei de suflet, de primele semne ale unei evoluţii pozitive pe care o aşteptaţi. Este o perioadă propice oricărui început în cuplu.

SCORPION. Apar perspective promiţătoare, veştile care vă ajung la ureche pe diverse căi de comunicare vă încarcă de optimism şi abia aşteptaţi să se şi împlinească. E posibil ca, deocamdată, să apară doar vestea, iar pînă la împlinire să mai dureze ceva timp. Pot apărea informaţii bune din familie, se poate ivi şansa unor călătorii pe distanţe scurte.

SĂGETĂTOR. Relaţia de suflet pare să cunoască o stabilizare. În compania persoanei iubite vă simţiţi ca într-o perpetuă vacanţă, totul pare tihnit şi plăcut, încît se poate spune că e o perioadă ceva mai bună pentru a vă face declaraţii aprinse, credibile, serioase, pentru a vă recunoaşte emoţiile unul în faţa celuilalt şi chiar de a face promisiuni cu privire la viitorul comun.

CAPRICORN. Relaţiile cu grupul de prieteni şi de cunoștințe sînt foarte reduse în această perioadă, poate şi pentru că sînteţi foarte ocupat sau aveţi o nemulţumire faţă de cineva din grup şi de aceea evitaţi să vă vedeţi mai des. Nu vă simţiţi bine într-un mediu cunoscut, nu mai e ca altădată, aşa că preferaţi mai degrabă să staţi acasă decît să stîrniţi iar sentimente ostile.

VĂRSĂTOR. Arătaţi o oarecare detaşare faţă de lume şi vreţi să dovediţi că sînteţi un om independent, care nu are nevoie de nimeni. Vă comportaţi oarecum superior faţă de ceilalţi, pentru că v-aţi recăpătat încrederea în forţele proprii. Nu aveţi nevoie de nimeni care să vă ghideze sau să vă sfătuiască şi faceţi totul pe cont propriu. Relaţiile cu cei din jur vă sînt indiferente şi vă descurcaţi bine şi fără prieteni sau familie.

PEŞTI. În familie se petrece un eveniment deosebit şi sînteţi alături de actorul principal al acestor momente festive. Primiţi veşti bune de departe sau faceți scurte călătorii prin zonă. Este o perioadă în care simţiţi un oarecare progres în relaţiile cu rudele apropiate. Problemele financiare trec pe un plan secund pentru că v-aţi revenit simţitor din acest punct de vedere.

Sursa: gds.ro