HOROSCOP SAPTAMINAL

BERBEC.  Pentru Berbeci urmează o perioadă de schimbări importante. Puteţi să vă schimbaţi locuinţa, locul de muncă sau să rupeţi nişte relaţii de care nu sînteţi mulţumit. Toate acestea vă vor aduce şi stres, dar sînteţi pregătit şi puteţi face faţă consumului nervos. Partea bună e că aceste schimbări, odată îndeplinite, vă vor ridica vizibil moralul şi nimic nu vă va sta în cale.

TAUR. Dumneavoastră nu sînteţi în formă în viaţa profesională, vă place să leneviţi un pic şi să nu vă ocupaţi mintea cu nimic serios. Din păcate, nu veţi fi lăsat să cădeţi într-o dulce visare, pentru că vi se va da tot timpul ceva de făcut. O idee bună legată de profesie sau de o problemă importantă vă va aduce admiraţia celor din jur.

GEMENI. Aveţi mult de muncă şi de data aceasta eforturile nu vor mai trece neobservate. Pe lîngă conştiinciozitate în îndeplinirea sarcinilor trasate, veţi avea grijă să le arătaţi celorlalţi, în mod subtil, că nu se pot descurca fără dumneavoastră. Puteţi avea un conflict la locul de muncă cu o persoană care administrează bani. Aspectul social este şi el încărcat, dar la modul plăcut: veţi avea multe invitaţii pe care nu le veţi putea refuza.

RAC.  Săptămîna aceasta e foarte posibil să plecaţi la un drum mai lung. Călătoriile şi comunicarea sînt foarte bine aspectate, aşa că să nu vă mire dacă primiţi o invitaţie de la un prieten din alt oraş, o delegaţie sau o propunere de excursie. Scopul călătoriei va fi pozitiv. Înainte de plecare, ar fi bine să încheiaţi categoric şi, dacă este posibil, amiabil, nişte socoteli sentimentale.

LEU. Vi se vor cere scuze pentru nişte probleme provocate, fie ele profesionale, financiare sau personale. Trebuie să vă arătaţi generos şi înţelegător, aşa cum vă este natura, dar să nu manifestaţi slăbiciune sau naivitate. Aveţi grijă cui împrumutaţi bani, e o perioadă favorabilă pierderilor băneşti, s-ar putea să nu-i mai vedeţi înapoi, sau, oricum, nu atunci cînd aveţi nevoie de ei. În relaţia de cuplu e armonie.

FECIOARĂ. Nu va trece nici o zi fără o surpriză plăcută. De data aceasta, nu veţi fi persoana care le primeşte, ci persoana care le face. Sînteţi într-o dispoziţie generoasă faţă de cei dragi şi veţi simţi nevoia să-i răsfăţaţi. Nu este vorba doar de cadouri, ci şi cuvinte calde, sfaturi eficiente sau încurajări. Acest elan altruist poate atrage totuşi suspiciunea persoanelor care nu prea vă au la inimă.

BALANŢĂ. Perioadă propice speculaţiilor financiare, recuperării datoriilor şi achiziţiilor de calitate. Acum e momentul să vă schimbaţi maşina, să achitaţi un credit la bancă sau să investiţi într-o afacere. Astrele sînt de partea dumneavoastră în acest domeniu şi vor rămîne aşa o perioadă destul de lungă.

SCORPION. Nu se anunţă o perioadă prea grozavă din punct de vedere sufletesc. Partea ciudată e că nu aveţi nici un motiv concret să fiţi îmbufnat. Previziunea se adresează în special femeilor, dar şi bărbaţii pot avea stări depresive inexplicabile. Totul  merge ok, cei din jur se poartă frumos, dar veţi simţi nevoia să vă retrageţi, să nu comunicaţi cu nimeni şi veţi cere tuturor să vă lase în pace.

SĂGETĂTOR. Urmează o perioadă favorabilă întîlnirilor romantice, împăcărilor, apropierii sufleteşti şi sentimentelor profunde, în general. Dacă aveţi pe cineva special faţă de care nu aţi avut curaj să vă mărturisiţi sentimentele, acum e momentul să le declaraţi ceea ce aveţi pe suflet. La fel, dacă sînteţi certaţi, mai ales cu persoane din familie, puteţi face primul pas spre împăcare, orice iniţiativă în acest sens va fi primită călduros. 

CAPRICORN. Ar trebui să mai lăsaţi munca la o parte şi să ieşiţi mai mult în societate. Săptămîna aceasta este favorabilă activităţilor sociale, evenimentelor, petrecerilor şi comunicării şi, chiar dacă acestea nu sînt exact punctele forte ale Capricornilor, veţi străluci, mai ales la evenimentele legate de serviciu şi carieră.

VĂRSĂTOR. Veţi constata la un nivel îngrijorător că doar necazurile sînt gratis. Apar tot felul de cheltuieli, aparent neînsemnate, dar care, adunate, vă pot da bugetul peste cap: o factură restantă de care aţi uitat sau un cadou pentru ziua unei rude. Din păcate, aceste situaţii vă vor găsi cu buzunarul cam gol. Veţi fi nevoit să strîngeţi un pic cureaua. Nu e nimic de speriat, dacă veţi fi atent, veţi scăpa de dureri de cap mai mari mai tîrziu.

PEŞTI. Sînteţi înclinat să vă pierdeţi calmul de la tot felul de fleacuri şi să deveniţi total nesuferit celor din jur. Aceste izbucniri sînt, de fapt, manifestările unor probleme mai serioase pe care le ţineţi în dumneavoastră de multă vreme. Chiar dacă e omeneşte să vă descărcaţi nervii, ar fi bine ca măcar în relaţia de cuplu să vă abţineţi, pentru că ieşirile nervoase nu vă vor fi trecute prea uşor cu vederea.

Sursa: gds.ro