HOROSCOP PENTRU PRIMAVARA ANULUI 2021

Zodiile de foc primesc multă iubire iar Peștii trebuie să îndrepte greșelile trecutului

Horoscopul pentru primăvara anului 2021 vine cu o serie de vești extraordinare pentru multe zodii. Din luna martie lucrurile vor intra pe un făgaș normal pentru aproape toată lumea!

Lunile martie, aprilie și mai nu doar că vor aduce ceva mai multă căldură după iarna friguroasă, ci ne vor pune în niște situații benefice, cea mai importantă căldură de care mulți vor avea parte fiind cea sufletească.

Zodiile de foc (Berbec, Leu și Săgetător) vor avea parte de multă iubire și de răsturnări de situație favorabile în viețile lor. Berbecii încep proiecte noi, iar din aprilie stau foarte bine la capitolul financiar, Leii sînt puși pe schimbări de strategie, ceea ce îi ajută mult, iar Săgetătorii își găsesc marea dragoste.

Zodiile de pămînt (Taur, Fecioară și Capricorn) au parte de o primăvară în care toată atenția se va concentra spre interiorul lor. Taurii e posibil să înceapă cursuri noi de dezvoltare personală, să își găsească în sfîrșit menirea, iar Fecioarele încep niște antrenamente serioase, schimbîndu-și stilul de viață, fiind mult mai atente la corpul lor.

Capricornii fac în continuare bani și sînt cei mai căutați, căci ideile lor pot produce revoluții la locul de muncă, indiferent despre ce domeniu de activitate vorbim.

Zodiile de aer (Gemeni, Balanță și Vărsător) se vor afla în fața unor situații în care nu au mai fost puși niciodată. Este vorba despre relații de prietenie noi și despre o reorganizare profesională.

Zodiile de apă (Rac, Scorpion și Pești) au o primăvară ceva mai bună față de începutul anului, dar cu același marcaj karmic și cu atenționările de rigoare. Oricît ar crede că pot fenta destinul, Peștii, de pildă, se vor lovi iar și iar de consecințele greșelilor făcute în anul 2020, mai ales în a doua jumătate a anului, fapt pentru care primăvara asta trebuie să profite și să îndrepte totul. Racii prind speranțe noi și sînt ajutați de oamenii care îi înconjoară, în timp ce Scorpionii definitivează anumite proiecte, dar rămîn în continuare cu niște lacune pe partea sentimentală.

După fanatik.ro