HOROSCOP ORIENTAL PENTRU SĂPTĂMÎNA 30 DECEMBRIE – 5 IANUARIE

CAPRICORNII la început de an nou vor putea fără deşertăciune şi temeinic să facă nişte bilanţuri de viaţă ale anului trecut, atît în plan profesional, cît şi în sfera relaţiilor personale. Anume în această perioadă vi se oferă şansa să atingeţi noi înălţimi. Primiţi-o şi gestionaţi-o cu toată seriozitatea. Succesul vă aşteaptă în special acolo, unde veţi reuşi să le faceţi pe toate fără gălăgie în exces şi fără a atrage prea multă atenţie.

VĂRSĂTORII în anul viitor vor avea parte de schimbări pozitive. Chiar dacă am intrat în săptămîna sărbătorilor, pentru dvs. nu este vremea relaxării şi odihnei. Grijile legate de Revelion v-au abătut un pic din ordinea firească a lucrurilor, în timp ce în jur s-au adunat o mulţime de chestiuni, care cer implicarea dvs. În săptămîna următoare vă aşteaptă o afacere responsabilă, faţă de care va fi nevoie să luaţi o decizie imediată.

PEŞTII vor trebui în noul an să pună la punct mai multe treburi din diferite sectoare de viaţă. Orientaţi-vă energia spre creare. Pentru dreptate se poate de luptat prin mai multe metode, însă în următoarea săptămînă străduiţi-vă să faceţi uz doar de mijloace pacifiste. Atrage-ţi mai multă atenţie relaţiilor cu prietenii şi cei apropiaţi şi nu fiţi prea sinceri în comunicarea cu cei din jur.

BERBECII în zilele de vacanţă vor trebui să se clarifice cu treburile, pe care multă vreme le-au tot amînat. Aveţi şansa să le reuşiţi pe toate, cît încă nu este prea tîrziu. Iar dacă ceva vă indispune şi vă încurcă să vă concentraţi, dedicaţi mai mult timp odihnei active – aceasta o să vă ajute să vă relaxaţi şi să vă aduceţi gîndurile în ordine.

TAURII la început de an pot conta pe veşti bune legate de serviciu: este posibilă o majorare de salariu sau transferarea într-o funcţie mai prestigioasă. De asemenea, în noul an n-ar strica să vă extindeţi cercul de cunoştinţe. Graţie acestui fapt, nu este exclus ca viaţa dvs. personală să cunoască o nouă întorsătură, care va aduce multe emoţii aprinse şi pozitive.

GEMENII în primele zile ale anului nou vor putea pune în funcţie soluţii ieşite din standarde şi să înceapă realizarea ideilor originale. Anul ce vine o să vă aducă în dar posibilităţi pentru lămurirea multor probleme importante pentru dvs., cu condiţia că nu veţi povesti înainte de vreme celor din jur despre gîndurile dvs. şi nu îi veţi iniţia în planurile de perspectivă.

RACILOR astrele nu le recomandă să facă pentru zilele de sărbătoare planuri serioase. Cu toate acestea, demult sînteţi tentaţi de unele schimbări în plan de afaceri – mai bine lăsaţi-le pentru mai tîrziu, iar acum pur şi simplu, detaşaţi-vă de tot ce este legat de muncă şi business. Zilele de odihnă dedicaţi-le întîlnirilor cu prietenii şi comunicării cu rudele.

LEII în prima săptămînă a noului an vor putea fără greutăţi să se clarifice cu toate situaţiile incerte. Începutul de an nou este cea mai potrivită vreme pentru o reîntoarcere la evenimentele vechi şi o revizuire a poziţiilor dvs. referitor la unele sau altele probleme. Aceasta o să vă ajute să aruncaţi o povară a trecutului şi vă va impulsiona pentru o ulterioară promovare şi dezvoltare, mai ales în plan profesional.

FECIOARELE chiar din prima săptămînă a anului nou vor avea succes în orice afaceri, indiferent de care nu se vor apuca. Noile contacte obţinute nu numai că vă vor aduce venituri în viitor, dar şi o să vă permită o recunoaştere a tuturor capacităţilor dvs. în business. Atmosfera de sărbătoare nu o să vă părăsească dintr-odată şi o să vă împingă spre continuarea solemnităţilor, petrecerilor de familie şi în cercul de prieteni.

BALANŢELE vor fi deosebit de norocoase în anul nou, iar săptămîna următoare va fi o bună dovadă în acest sens. Veţi reuşi fără mari eforturi să soluţionaţi oricare probleme ce vor apărea şi să obţineţi o împlinire a tuturor celor schiţate – fără îndoială că vă aşteaptă succesul. Cei din jur şi apropiaţii vor fi entuziasmaţi de ideile voastre, ei cred în dvs. şi sînt gata să vă susţină în toate iniţiativele, fără excepţie.

SCORPIONILOR în noul an le va reuşi să pună temelia unei noi direcţii în muncă. Aceasta se va dovedi a fi cu perspectivă şi va contribui la apariţia unor noi surse de venit. Graţie acestui fapt, problemele dvs. financiare se vor soluţiona în cel mai favorabil mod. Mizaţi cu îndrăzneală pe propriile forţe şi în cel mai apropiat timp veţi obţine rezultatele rîvnite.

SĂGETĂTORII vor putea în această săptămînă să se ocupe de realizarea planurilor, schiţate printre cele prioritare pentru anul curent. Anul ce vine va deschide multe perspective interesante în plan profesional. Un factor important al succesului dvs. va fi susţinerea din partea persoanelor apropiate.

Sursa: Moldpres