HOROSCOP KARMIC AL LUNII AUGUST 2019

Zodiile de Apă

Pe Raci îi așteaptă o perioadă foarte agitată, însă plină de aspecte pozitive. Luna august le va scoate în cale diverse oportunități, dar și persoane care sa-i determine să lase în urmă toate umbrele trecutului. Nu este exclus să apară și unele situații tensionate, dar toate pot fi depășite, mai ales cu o atitudine potrivită. De surprize plăcute nu vor duce lipsă nici Scorpionii sau Peștii, mai ales că a doua jumătate a lunii este favorabilă schimbărilor de tot felul.

 

Zodiile de Aer

Gemenii nu traversează cea mai fericită perioadă, mai ales în plan profesional. Pentru început, trebuie să facă pace cu ei înșiși, pentru ca lucrurile să reintre pe făgașul normal. În ceea ce privește Balanțele și Vărsătorii, aceste zodii vor avea parte de tensiuni în relația cu persoana iubită.

 

Zodiile de Foc

Berbecii devin din ce în ce mai chibzuiți în luna august și îi vor molipsi pe toți cei din jur să procedeze la fel. Leii și Săgetătorii sînt extrem de fericiți, pentru că dragostea le bate la ușă, trebuie doar să-i permită să-și găsească loc în viața lor.

 

Zodiile de Pămînt

Taurii și Capricornii se vor confrunta cu unele probleme de ordin financiar. De aceea, trebuie să adopte o atitudine mult mai cumpătată. Pentru Fecioare se anunță o lună plină de momente frumoase și revederi cu persoane din trecut, purtătoare ale unor vești bune.

Sursa: tonypoptamas.eu