HOROSCOP IUNIE 2020

Horoscopul lunii iunie aduce cele mai noi vești despre bani, carieră, dragoste și sănătate. Aflaţi ce v-au rezervat astrele pentru luna care urmează.

 

BERBEC. Este o perioadă cu adevărat prolifică pentru aspirații filosofice. Îi veţi convinge și pe ceilalți să acționeze atunci cînd detectezi o nedreptate ori să se schimbe atunci cînd au un comportament total neadecvat. Energia e la cote maxime, un astfel de
impuls îl primiţi o dată la doi ani și jumătate.

 

TAUR. Veți trăi momente memorabile în relația de cuplu. În plus, veți fi în poziția de a face mai mulți bani decît vă așteptați. Luna se încheie cu vești foarte bune pe care le așteptați de multă vreme.

 

GEMENI. Pînă la sfîrșitul lunii ar trebui să luați în calcul și să profitați din plin de orice oportunitate care iese în cale. Și la capitolul dragoste șansa este de partea voastră în această lună. Rutina va face parte din viața voastră, dar va fi una plăcută, care vă va spori activitatea și deci rezultatele.

 

RAC. Cu bunătatea voastră ieșită din comun, veți împrumuta un umăr pe care cineva are  nevoie să plîngă. Această situație va dura vreme de două săptămîni, după care perioada de înveselire va urma. După data de 22, un mare proiect vi se va realiza.

 

LEU. Veţi socializa la maximum mai ales după perioada de 12 iunie, iar asta vă va face o plăcere nemaipomenită. Secretele vor fi dezvăluite după data de 28 iunie. Pregătiți-vă pentru mari surprize.

 

FECIOARĂ. Trebuie să vă gîndiți la viitor. Analizați-vă perspectivele pentru proiecte noi și strălucitoare. Faceți un plan de acțiune și treceți la fapte, deoarece astrele sînt de partea voastră în luna iunie.

 

BALANȚĂ. Nu trebuie să lăsați pe mîine ce puteți face astăzi și trebuie să acționați imediat ce o situație apare în acest sens. Delăsarea nu va face decît să vă aducă în ipostaza de a pierde oportunități bune. În jurul datei de 24 veți fi într-o poziție puternică de a vă remodela viața așa cum vă doriți.

 

SCORPION. Toate calitățile Scorpionului vor fi puse la încercare în această lună. Va trebui să știți să negociați multe aspecte pentru ca rezultatul să fie cel dorit. Scorpionii vor reuși asta și vor fi mulțumiți de ceea ce au realizat pînă acum.

 

SĂGETĂTOR. Scîntei aprinse între voi și partener. Dar vor fi unele plăcute, deoarece vă veți descoperi laturi noi și o chimie ieșită din comun. Se vor întîmpla multe evenimente, dar toate acestea vor aduce un plus de culoare existenței voastre.

 

CAPRICORN. Nu ignorați durerile de articulații, ci continuați să faceți mai multă mișcare. Problemele de comunicare care pot apărea în această perioadă vor fi rezolvate mult mai ușor decît vă așteptați, dat fiind faptul că sînteți niște buni comunicatori, dar și buni ascultători.

 

VĂRSĂTOR. Este o lună plină de surprize pentru nativii zodiei Vărsător. Vă veți distra și veți experimenta lucruri noi. Veți fi pe o pantă cîștigătoare, așadar puteți juca chiar și la loto, deoarece cîștigul e de partea voastră. Datele de 16 sau 24-25 sînt importante și vă vor aduce cîștiguri.

 

PEȘTI. Trebuie să vă axați pe propria intuiție și să vă bazați pe ea în următoarea perioadă. Veți face progrese și vă veți simți inspirați dacă vă veți încrede în voi înșivă.

Sursa: playtech.ro