HOROSCOP INEDIT PENTRU 2020

Luna fericirii, în funcţie de zodie

Anul 2020 se anunţă plin de evenimente majore pe plan astral, astfel că pentru unele zodii vor apărea noutăţi pe plan personal, precum o nuntă sau naşterea unui copil, în timp ce pentru altele cariera primează. 

Balanţele par să fie favoritele astrelor în anul care urmează, asta pentru că vor avea două luni de glorie. Excelent le merge şi nativilor Berbec în prima parte a lui 2020.

BERBEC. În luna aprilie reuşeşti să definitivezi o serie de planuri care au legătură cu profesia ta. Abia din această lună se poate spune că începe anul pentru tine.

TAUR. Iulie este luna în care vei avea multe idei geniale. Totuşi, luna în care toate visele vor deveni realitate este decembrie, cînd este posibil să îţi întîlneşti marea dragoste.

GEMENI. În luna august se aliniază planetele pentru tine. Vei primi o ofertă de muncă de nerefuzat.

RAC. În mai, vei avea parte de o perioadă fericită, perioadă care te va ajuta să scapi de toată această indecizie care te cuprinde acum. 

LEU. Luna cadourilor va fi una cu noroc pentru tine. Decembrie îţi va schimba complet viaţa la final de an.

FECIOARĂ. Problemele de familie se rezolvă abia în luna octombrie, aşa că ar fi bine să te gîndeşti serios ce ai de făcut de atunci încolo.

BALANŢĂ. În iulie şi august vei avea parte de multe artificii în relaţia de cuplu. După această perioadă o să vă puneţi problema să vă căsătoriţi.

SCORPION. Luna în care visele tale vor deveni realitate este septembrie. E posibil să te stabileşti în străinătate.

SĂGETĂTOR. În luna august, vei reuşi să-ţi consolidezi relaţia de cuplu cu un nou început, dar şi să îţi asiguri fericirea şi succesul pentru anul viitor.

CAPRICORN. În luna iulie renaşti precum pasărea Phoenix. Toate problemele dispar treptat şi cîştigi o sumă frumuşică de bani.

VĂRSĂTOR. În luna mai veştile primite te vor determina să îţi setezi noi planuri pentru tot anul. Aceste veşti îţi vor permite să porneşti într-o călătorie în cadrul căreia îţi vei descoperi noi pasiuni.

PEŞTI. În septembrie vei reuşi, în sfîrşit, să îţi exprimi adevăratele gînduri. Această deschidere şi vulnerabilitate îţi va permite în următoare luni să te maturizezi şi să te conectezi la un nivel mult mai profund.

Sursa: click.ro