HOROSCOP FLORAL. CE FLOARE TE REPREZINTA, IN FUNCTIE DE DATA NASTERII

Cu toții cunoaștem zodiile horoscopului european și unii sînt pasionați și de cel chinezesc, însă nu la fel de popular este zodiacul floral, deși este la fel de interesant. Astrologii sînt de părere că fiecărei persoane i se potrivește o anumită floare, în funcție de data nașterii sau de semnul său zodiacal.

Floarea soarelui este asociată celor născuți în zilele de 1, 10, 19 și 28, care sînt independenți, firi solare, cu o legătură specială cu natura și mereu în centrul atenției.

Bujorul se potrivește celor născuți în zilele de 2, 11, 20, 29 și reprezintă firi romantice, sensibile, pasionale și mereu îndrăgostite. De ei înșiși și mai tot timpul de alții. Se implică total în relațiile de dragoste și sînt capabili de sacrificii mari.

Papucul Doamnei aparține celor născuți pe 3, 12, 21 și 30 și dezvăluie oameni cu o personalitate complexă, nonconformiști și extrem de atrăgători.

Albăstreaua este floarea pentru persoanele născute pe 4, 13, 22 sau 31. Aceștia sînt sensibili, fragili, devotați familiei, persoanei iubite, prietenilor. Sînt caracterizați de o bunătate nativă. Albăstrelele sînt prieteni foarte buni și tot timpul acolo unde este nevoie de ajutor.

Irisul este rezervat celor născuți pe 5, 14 sau 23, oameni norocoși și care se adaptează ușor oricăror situații, indiferent cît de grele ar fi.

Macul reprezintă oamenii născuți în zilele de 6, 15 sau 24. Pe cît de fragil este un mac, pe atît de puternic este și nu de puține ori, aceste persoane sînt subestimate la prima vedere, din cauza fragilității lor aparente. La a doua vedere, arată întotdeauna de ce sînt capabili și manipularea este arma lor cea mai de temut.

Orhideea este pentru cei născuți pe 7, 16 sau 25. Asemeni acestei flori deosebite, oamenii care se identifică orhideei sînt persoane exotice, nobile, extrovertite și reușesc să-și facă simţită cu ușurință prezența. Sînt apreciați pe unde merg și ușor de îndrăgit de toată lumea.

Margareta aparține celor născuți pe 8, 17 sau 26. Nativii sînt sensibili, se emoționează ușor și au tendința de a acorda încredere mare celor din jurul lor și nu de puține ori își iau țeapă pentru că și-au pus sufletul pe tavă cui nu era cazul. Sînt persoane sincere și fidele și același lucru aşteaptă și de la ceilalți. Nimic mai mult decît atît cît oferă ei!

Trandafiri sînt cei născuți pe 9, 18 sau 27, o floare care reprezintă pasiunea, dar și agresivitatea, deopotrivă. Altfel spus, pe cît de frumos miroase și arată, pe atît de tare pot înțepa. Nativii dau dovadă de o fire impulsivă și o personalitate puternică, fiind capabili să facă față cu brio oricărei situaţii provocatoare.

Sursa: viva.ro