HIENA COMUNISTĂ ÎN AGONIE. PROVOCARE DE GRADUL 0 PENTRU AUTORITĂŢI ŞI LOCUITORII CAPITALEI

De Sîmbătă, 23 Noiembrie, s-a deschis finanţarea pentru atentat la securitatea statului. De ce să nu-i lăsăm să se odihnească şi să urle pe banii lor?

Autor: Mihai CONŢIU

Nu ştim în ce măsură lichidităţile de la „Fincombank” vor fi mobilizate şi ele, începînd cu data de 23 Noiembrie, dar este lesne de intuit că vor trebui să fie mai flexibile şi, fireşte, extrem de prudente, iar asta pentru că aşa-zisa revoluţie de catifea a PCRM se anunţă a fi extrem de costisitoare.

Sursele noastre de încredere din interiorul PCRM ne-au informat că pentru aceste marşuri, proteste şi acţiuni destabilizatoare ar exista un fond de circa 5 milioane de euro, existînd şi şansa ca suma să fie dublată în cazul în care protestele vor fi non-stop, pînă în zilele de 28-29 Noiembrie.

Aceleaşi surse ne-au spus că plata zilnică a fiecărui participant la protestele comuniştilor a fost stabilită la suma de 250 de lei. Vă daţi seama despre ce sume de bani este vorba? Pentru a face o socoteală mai chibzuită, oricum aproximativă, este suficient să înmulţim numărul participanţilor cu această sumă, iar mai apoi cu numărul de zile cît va continua dezmăţul comunist care se anunţă a fi violent.

Pentru a întregi tabloul, mai puneţi la socoteală închirierea maşinilor pentru a aduce participanţii din teritoriu, costul benzinei plus pachete de mîncare şi băutură pentru fiecare participant dispus să rămînă la proteste. Cei 250 de lei reprezintă bonusul, fără aceste cheltuieli de transport, hrană şi băutură. Ni se spune că un capitol aparte îl reprezintă distribuirea băuturilor alcoolice şi chiar a substanţelor halucinogene, iar pentru asta sunt vizaţi acei participanţi despre care au asigurări din partea organizatorilor de grup că sunt mai irascibili, violenţi cînd consumă alcool şi astfel de substanţe. Trebuie spus că există şi mulţi activişti comunişti care vor participa, dar care îşi manifestă neîncrederea faţă de reuşita acţiunilor de protest susţinute, iar asta pentru că, spun ei, există obiceiul ca cei care distribuie banii să fure din ei şi să le dea manifestanţilor mai puţin decît este prevăzut iniţial.

Acum comuniştii lui Voronin cred că îşi joacă ultima carte şi vor recurge la absolut orice. Nu le pasă de urmări, dar mai trebuie să se justifice şi în faţa susţinătorilor din exterior. Aceleaşi surse din PCRM ne-au informat că vor recurge la cele mai diabolice provocări pentru a-şi justifica prelungirea protestelor. Astfel, unii susţinători de-ai lor, deghizaţi în falşi adversari ai protestelor comuniste, vor recurge la acte de vandalism, la violenţe fizice, inclusiv la „crime-accidentale”, victimele fiind tot susţinători naivi de-ai lor. Atunci PCRM va acuza guvernarea că a trimis provocatori în rîndurile lor!

Autorităţile şi populaţia Chişinăului trebuie să cunoască un adevăr gol-goluţ: În rîndurile maselor de participanţi la marşurile comuniştilor nu poate pătrunde absolut nici un intrus! Absolut toate persoanele sunt verificate şi cunoscute personal de către fiecare activist comunist şi şef de grup. Orice intrus este imediat identificat! Repetăm că aceste informaţii ne-au fost comunicate de surse demne de încredere din interiorul PCRM şi care, la rîndul lor, se tem de propria viaţă după ce au aflat despre planurile disperate ale liderilor PCRM!

Sunt suficiente date care indică posibilitatea ca unele cadre antrenate ale PCRM să fie înarmate, unii dintre aceşti luptători avînd misiunea de „a recunoaşte” că au fost infiltraţi în coloanele de manifestanţi de către SIS, MAI sau oameni din anturajul guvernanţilor. Vor astfel să demonstreze europenilor că actuala guvernare este una criminală şi atentează la libertăţile de exprimare ale oamenilor.

În atenţia guvernanţilor şi a forţelor de ordine!

Dacă ţinem la viitorul nostru european decent care ni se oferă, lăsaţi-i în pace! Nu trimiteţi coloane de poliţişti ca să-i însoţească, ci doar o maşină de la Poliţia Rutieră ca să le deschidă drumul şi un singur poliţist de la circulaţie în spatele coloanei lor! Nu mobilizaţi trupe, maşini de luptă sau cu militari în zonele adiacente! Poliţiştii de sector să-şi facă rondurile obişnuite.

Oricare dintre aceste prezenţe ar constitui un imbold pentru vociferările lor disperate. Lăsaţi-i fără obiectul protestului! Nu le daţi atenţie! Împotriva cui o să strige? Împotriva unor clădiri goale în care, fiind zi liberă, nu lucrează nimeni? Fireşte că într-o astfel de realitate vor fi şi mai furioşi dacă nu li se va da atenţia cuvenită. Lăsaţi-i să strige cît vor! Să-i vedem la ce vandalisme vor recurge într-o astfel de situaţie! Să-i vedem dacă vor avea îndrăzneala să atace instituţii care-i ignoră!

Lăsaţi-i să vină la Chişinău cît vor dori şi să stea aici cît vor! În fond o fac pe banii lor. De ce să-i justificăm noi în faţa celor care le sponsorizează aceste marşuri! Să-şi cheltuiască banii fără ajutorul nostru stimulativ!

În funcţie de numărul lor, doar Poliţia Rutieră trebuie să le recomande locuri potrivite pentru staţionarea pe termen lung spre a nu congestiona circulaţia! Vor în PMAN? Să-i lăsăm acolo (aşa cum i-a lăsat Voronin pe Roşca şi adepţii săi în 2002, să aibă locuitorii Chişinăului şi turiştii un muzeu viu în aer liber al cadavrelor comuniste! Cît vor rezista?

Dacă, totuşi, fără motiv, vor recurge la vandalisme grave, există legea care permite unităţilor de forţă ca să iasă din cazărmi şi să-i disperseze pe manifestanţii agresivi, să apere instituţiile statului împotriva unor grupări de tip legionaro-nazist!

Pentru aceasta, ca probă, trebuie ca întreaga lor manifestaţie să fie filmată cu stricteţe. PCRM, cu excepţia lui Tkaciuk, nu trebuie să fie deranjat de o acţiune absolut democratică şi necesară juridic!

Pe de altă parte, să privim şi partea profitabilă a situaţiei! Dacă vor sta mai mult, unităţile comerciale de pe traseu vor avea numai de cîştigat, căci vor trebui să-şi cheltuiască bani pe hrană, băutură etc. Mai mult decît atît, autorităţile de resort ar trebui să permită comercianţilor din raza de acţiune a staţionării comuniştilor să ridice temporar preţurile la produsele comercializate, iar asta temporar, aşa cum se întîmplă în sezonul de vară în unele staţiuni sau cu prilejul unor manifestări de amploare.

Şi încă un lucru: Comuniştii, oricît sunt ei de comunişti, vor avea nevoie să meargă şi ei la WC. Dacă-şi prinşi urinîndu-se prin parcuri, indiferent că este vorba despre Voronin, Supak, Tkaciuk, Munteanu, Petkov, Muşuk, Reşetnikov, Petrenko sau alţii, poliţiştii de sector vor avea tot dreptul să-i amendeze pentru expunere indecentă în locuri publice. Să se ducă la WC-urile din barurile sau restaurantele din vecinătate şi să-şi plătească un pipi la cît decid patronii acestora!

În atenţia părinţilor şi profesorilor!

Dacă ţineţi la viitorul nostru european decent care ni se oferă, dacă ţineţi la viaţa copiilor şi elevilor voştri, încercaţi să-i faceţi să înţeleagă că banii care li se dau spre a manifesta pentru o cauză care nu-i a lor pot fi şi ultimii!

Oricare dintre aceşti copii poate deveni „jertfa umană” de care ei au nevoie să-şi intensifice violenţele! Ei vor moarte de om cu orice preţ! Vor să demonizeze guvernarea spre a o compromite în faţa UE înainte de Summit-ul de la Vinius! Gîndiţi-vă că în fiecare grup de manifestanţi mobilizaţi şi atent supravegheaţi se va afla şi un individ înarmat care, atunci cînd va considera că este oportun, va ucide „accidental” pe cineva pentru ca manifestaţia să degenereze într-o luptă generală, inclusiv între ei!

În atenţia mass-media!

Dacă ţineţi la viitorul nostru european decent care ni se oferă, ignoraţi-i! Renunţaţi la tendinţa instinctuală de a vă ridica audienţa cu orice preţ şi cu acest prilej! Comunicaţi sec, la ştiri, doar că PCRM protestează, dar nu mai organizaţi dezbateri şi să nu le mai oferiţi telespectatorilor ample şi optimiste imagini cu manifestările comuniştilor. Se bucurau comuniştii de embargoul rusesc asupra vinurilor moldoveneşti? Să aibă şi ei parte de un embargo mediatic de cel puţin un an.

Mark Tkaciuk şi Voronin mizează tocmai pe publicitatea pe care le-o vor face televiziunile independente! Au televiziunea lor! Pe de altă parte, ar fi o contradicţie moral-profesională prea mare – în contrast cu susţinutele campanii pro-europene derulate, dezbaterile interminabile pe tema protestelor comuniştilor le-ar anula mesajul. Aici nu-i vorba despre libertatea sau ne-libertatea de exprimare, ci de refuzul justificat al unei televiziuni care se respectă de a cădea în capcanele propagandistice gîndite, anticipate de comunişti; un embargo pus celor care atentează la siguranţa statului şi împotriva defetismului! Cîte televiziuni vor rezista tentaţiei de a contrapune marşul comuniştilor peste Marea Adunare Naţională pro-europeană din 3 Noiembrie?

În atenţia locuitorilor Chişinăului!

Nu-i provocaţi, nu intraţi în discuţii sau dispute cu ei pentru că asta şi aşteaptă! Rezistaţi tuturor provocărilor dacă nu vreţi să deveniţi victimele colaterale de care ei au nevoie! Nu-i băgaţi în seamă! Rezistaţi! Acum sunt mai periculoşi decît oricînd pentru că simt că le fuge pămîntul de sub picioare, vor recurge la orice provocări pentru că sunt plătiţi şi vor să le facă pe plac stăpînilor şi, mai ales, nu uitaţi că mulţi dintre ei umblă înarmaţi! Încercaţi să-i ocoliţi cît se poate de mult şi nu le răspundeţi oricît v-ar insulta!

O ultimă provocare. Dumnezeu a fost răstignit de Mitropolia Moldovei

Este cumplit cinismul comuniştilor care au ajuns să folosească pentru scopurile lor copii şi biserica! Asta dovedeşte cît de mult dispreţuiesc ei credinţa în Dumnezeu şi viitorul generaţiilor de mîine! Ei vor ca timpul să încremenească în realităţile groaznice dorite de ei. De aceea i-au şi stimulat pe acei copii să iasă în stradă pentru a protesta împotriva faptului că nu sunt lăsaţi să copieze la examene!

Este ştiut de mult că episcopul Marchel de Bălţi şi Făleşti este un apropiat al lui Vladimir Voronin şi că este unul dintre cei mai înverşunaţi propagandişti comunişti din interiorul Mitropoliei Moldovei! Prin chemările adresate de el credincioşilor spre a se alătura marşului comuniştilor, episcopul Marchel dovedeşte că şi-a vîndut sufletul diavolului. Pentru aşa ceva ar trebui excomunicat, însă...

Însă atitudinea lui Vadim Cheibaş, secretarul Mitropoliei,faţă de apelurile pro-comuniste ale lui Marchel, este uluitoare, revoltătoare şi cumplit de degradantă, căci iată ce a declarat:”Un slujitor al bisericii nu are voie să facă declaraţii politice. Sancţiuni nu sunt prevăzute.”

Piei, drace! Păi dacă un slujitor al bisericii NU ARE VOIE să facă declaraţii politice, atunci ÎNSEAMNĂ CĂ TREBUIE SĂ EXISTE şi sancţiuni!

Dar dacă, după cum spune popa Cheibaş, slujitorul bisericii nici n-are voie să facă declaraţii politice, dar nu sunt prevăzute nici sancţiuni, asta înseamnă că slujitorul bisericii are voie!

Aici avem de-a face cu un anti-silogism, în care cea de-a treia judecată – nu sunt prevăzute sancţiuni – este dedusă din prima formulare, ca să nu-i spun judecată – un slujitor al bisericii – prin intermediul celei de-a doua judecată absurdă, delirantă şi contradictorie – nu are voie să facă declaraţii politice! Vedeţi cum şi-a băgat Necuratul coada sub patrafirul logicii popii Cheibaş? L-au răstignit pe Dumnezeu!

Oameni buni, aceasta este ultima încercare la care suntem puşi! Ei vor să ne compromită cu orice preţ viitorul european şi civilizat! Dacă pînă şi biserica trădează, atunci moldovenii vor şti să facă faţă cu pace şi împăcare creştinească provocărilor sîngeroase pe care le pregătesc comuniştii! Întreaga lume civilizată este cu ochii pe noi şi ne ajută! La fel şi Dumnezeu cel adevărat, nu Satana căreia i se închină mai marii Mitropoliei Moldovei prin popii Cheibaş şi Marchel!

Dumnezeu să ne ajute!