HAJDUK SPLIT A REFUZAT SĂ INTRE PE TEREN ÎN MECIUL CU DINAMO ZAGREB

Formaţia Dinamo Zagreb, care va întîlni joi echipa Astra Giurgiu în grupele Europa League, nu a jucat, sîmbătă, în campionatul Croaţiei, adversara Hajduk Split refuzînd să intre pe teren în semn de solidaritate cu un grup de suporteri care nu a avut acces în stadion.

Meciul dintre Dinamo Zagreb şi Hajduk Split nu s-a mai disputat, după ce oaspeţii au refuzat să joace deoarece 50 de suporteri nu au fost primiţi în stadion, fiind trecuţi pe o "listă neagră". Faptul că fanii respectivi nu au putut să intre în stadion i-a determinat pe ceilalţi suporteri ai grupării oaspete să iasă din arenă şi să returneze biletele la case. Echipa Hajduk Split a hotărît atunci să nu joace.

Reprezentanţii clubului Hajduk Split susţin că niciunul dintre fani nu ar trebui să aibă interdicţie şi că lista a fost făcută de oficialii de la Dinamo Zagreb, între care şi directorul executiv Zdravko Mamici, o persoană influentă în federaţia croată.

"Oficialii de la Hajduk mi-au cerut să amîn meciul deoarece suporterii lor au probleme în ceea ce priveşte accesul în stadion. Am refuzat, iar ei s-au ridicat şi au părăsit încăperea", a declarat observatorul Lino Rosa.

Dinamo Zagreb a învins formaţia Astra Giurgiu, pe teren propriu, în prima etapă a grupelor Europa League, scor 5-1. Cele două echipe se vor mai întîlni, joi, în etapa a 5-a, în România.

Sursa: romaniansoccer.ro