GOLANUL POLITIC SOR A TRECUT LA AMENINTARI PUBLICE

Cînd va fi castrat politic acest nemernic care a mutilat moral atîți moldoveni?

După ce Președintele Igor Dodon a spus că deputata Violeta Ivanov, căreia numai ”doamnă” nu-i poate spune, ar fi încercat să-i determine pe unii deputați socialiști să părăsească PSRM, golanul politic și hoțul fugar Ilan Șor a trecut la amenințări banditești publice la adresa șefului Statului. Firește că aceste amenințări criminale de interlop au fost difuzate ”cu poftă” de către multele, deja, televiziuni ”independente” care, se vede treaba, au început să fie sponsorizate masiv din miliardul furat, deși, de ochii lumii, pușlamalele de jurnaliști ”condamnă furtul secolului”. Uitați-vă la Pro TV Chișinău! Parcă e proprietatea lui Șor! Dar să revenim la golanul interlop politic Șor!

După spusele lui Dodon, această ”canalie politică” a zis: „Declar cu toată responsabilitatea că nici doamna Violeta Ivanov și nici alți colegi de-ai mei nu se ocupă cu așa-zisă cumpărare de deputați.” Auziți, banditul fugar are ”responsabilitate”!!!

În continuare, acest renegat nenorocit mai spune: „Vreau să te atenționez pe tine, Dodon! Nu-ți băga nasul în echipa mea, iar noi nu vom căuta treabă în echipa ta. Închide-le gura la personaje ca alde Batrîncea. Pentru că, dacă vor urma și alte atacuri la adresa echipei mele, voi răspunde, însă deja nu pe Facebook. Și tu știi că eu pot face asta!”

Știind prea bine cine-i acest personaj nemernic, pricepîndu-ne suficient cît să deslușim anumite texte, mesajul lui Șor este unul strict de esență mafiotă. Practic, fiind în complicitate cu Plahotniuc, ”avînd acoperire socială” în rîndul susținătorilor lui fanatici și inconștienți din raionul Orhei, Șor l-a amenințat direct pe Dodon cu moartea! Mă contrazice cineva? Înțelegeți ce pun la cale acești doi criminali, Plahotniuc și Șor, ca să arunce Moldova în aer? Bineînțeles că susținătorii lor robotizați și inconștienți habar nu au că lor și supușilor lui Candu nu le pasă cîtuși de puțin de moldovenii pe care ei îi urăsc cu înverșunare, îi disprețuiesc profund și pe care îi folosesc ca pe niște sclavi!

Mihai CONŢIU