FESTIVALUL "GENERATIA VIITORULUI" DESFASURAT SUB EGIDA PRESEDINTELUI R. MOLDOVA A AVUT UN REAL SUCCES

Cel mai grandios festival dedicat tinerilor ‒ „Generația Viitorului”, organizat al doilea an consecutiv sub egida Președintelui Republicii Moldova, a înregistrat din nou un mare succes.

Zeci de mii de tineri, prezenți pe stadionul Universității Tehnice din sectorul Rîșcani al capitalei, s-au bucurat de atmosfera incendiară creată de artiștii autohtoni, deopotrivă cu cei din Federația Rusă, România și Ucraina. Buna dispoziție și emoțiile inedite au fost întreținute de talentații moderatori Ekaterina Varnava și Ivan Ciuikov, împreună cu renumitele trupe „Sunstroke Project”, „DoReDos”, „Akcent”, „Баста” , „Monatik” și cel mai popular artist român - Smiley.

În cadrul festivalului, Președintele Igor Dodon a transmis sincere mulțumiri celor care au acceptat invitația la concert, precum și tuturor celor care s-au implicat în organizarea acestui eveniment cu adevărat grandios. ”Împreună am reușit să transformăm această zi într-o sărbătoare a tinerilor”, a menționat șeful statului.

Totodată, Igor Dodon și-a exprimat convingerea că, festivalul „Generația Viitorului” va deveni o frumoasă tradiție pentru tinerii din Republica Moldova.

”Dragi tineri, voi sînteți Generația Viitorului! Cu voi Moldova are viitor!”, a conchis Președintele țării.

Serviciul de Presă al Preşedinţiei R. Moldova