FENOMEN SUPRANATURAL!

Floarea lui Buddha a înflorit. Se întîmplă O DATĂ la 3000 de ani

Universul este plin de mistere care provoacă cunoştinţele noastre actuale. În “Dincolo de Ştiinţă”, Epoch Times adună poveşti despre aceste fenomene neobişnuite pentru a stimula imaginaţia şi pentru a deschide o lume extraordinară a posibilităţilor.

În legendele budiste se spune că floarea Udumbara înfloreşte o singură dată la fiecare 3000 de ani. Această floare a înflorit ultima dată înainte de naşterea lui Buddha.

Reperată din nou în întreaga lume în ultimii 20 de ani, unii susţin că înflorirea acestei plante ar putea anunţa venirea pe lume a unui mare înţelept sau a unui iluminat.

Această floare mică, parfumată, se sprijină pe o tulpină subţire surprinzător de rezistentă. Oamenii care au întîlnit această floare în ultimii ani au susţinut că au putut-o păstra perioade lungi de timp, fără a se ofili.

Pentru prima dată, după 3000 de ani, această floare a fost descoperită înflorind pe o statuie a lui Buddha, într-un templu din Coreea de Sud, în anul 1997.

În anul 2010, mass-media de stat din China a raportat surprinzătoarea înflorire a acestei flori, numind-o “un obiect ceresc”. Acest lucru este destul de surprinzător, pentru că regimul este în mod oficial ateu, iar acest aspect i-ar împiedica să facă referiri la venirea pe Pămînt a unui mare conducător spiritual.

fenomen 1 copy.jpg

Udumbara este un cuvînt din limba indiană veche, sanscrita, care înseamnă “o floare de bun augur venită din Cer”.

Cu toate acestea, toate articolele ce au apărut iniţial în mass-media de stat au fost retrase la scurt timp după ce au fost publicate, dar nu înainte ca acestea să se răspîndească pe reţelele de socializare din Asia.

Potrivit legendei budiste, înflorirea sa vesteşte sosirea “Regelui Sfînt Care Întoarce Roata Lumii”. Despre acest Rege se spune că va accepta pe oricine şi orice religie, oferind salvarea tuturor prin compasiune.

Volumul 8 din Scriptura budistă “Fonetica Huilin şi Interpretare” afirmă că “Floarea Udumbara este un produs al fenomenelor propice supranaturale; aceasta este o floare cerească. Ea nu aparţine acestei lumi. În cazul în care un Rege o să apară pe Pămînt, această floare va înflori datorită marilor sale virtuţi şi multelor sale binecuvîntări.”

Sursa: Obiectiv.info