FEMEIA DIN ZODIAC CARE NU ARE NICIODATA INCREDERE IN PARTENER

Într-un cuplu, lipsa încrederii şi prezenţa geloziei sînt cele mai toxice caracteristici care pot urmări parcursul relaţiei. Pentru anumiţi nativi, acestea sînt subiecte evitate cît mai mult posibil. În schimb, pentru femeia Gemeni, acestea sînt prezente doar în relaţiile în care chiar se dedică.

Dacă o femeie din zodia Gemeni nu este geloasă, atunci situaţia este simplă: nu îi pasă suficient. Dar dacă ai ajuns să însemni ceva pentru ea, fii sigur că vei avea parte de cîteva discuţii. În general, femeia Gemeni, maschează gelozia încercînd să clarifice orice neînţelegere cu partenerul, folosindu-se de arma sa secretă: comunicarea.

Tocmai de aceea, şi jumătatea sa trebuie să fie dispusă să comunice, iar dacă nu o va face, femeia Gemeni va începe să fie nesigură şi să-şi piardă încrederea în cel cu care-şi proiecta viaţa. În orice caz, femeia Gemeni nu are încredere în nimeni şi nimic, iar dacă nu îi oferi măcar cîteva minute pentru rezolvarea problemelor de cuplu pe care îţi cere să i le acorzi, nu vei face decît să-i adînceşti suspiciunile.

Sursa: one.ro