EXISTĂ VIAŢĂ DUPĂ MOARTE!

Dezvăluirile înfricoşătoare ale unui medic neurochirurg după moarte clinică

Într-o societate în care ştiinţa şi testele sînt considerate necesare pentru susţinerea adevărului, ideea potrivit căreia există viaţă după moarte este considerată de cele mai multe ori ca fiind nimic altceva decît o simplă idee.

Cu toate acestea, viaţa de apoi există, nenumăraţi oameni întorcîndu-se să ne spună povestea lor, una dintre aceste poveşti fiind cea a doctorului instruit la Harvard, Eben Alexander, un medic ce a practicat medicina în domeniul neurochirurgiei vreme de 25 de ani, notează Truthseekerdaily.com.

Înaintea experienţei prin care a trecut, acesta, nu credea în existenţa spiritului. Instruit în spiritul occidental şi înconjurat de colegii săi profund investiţi în viziunea raţională a lumii înconjurătoare, pentru acesta credinţa în existenţa spiritului uman era foarte străină.

Dr. Alexander s-a răzgîndit după ce s-a aflat într-o comă profundă, cauzată de o meningită bacteriană severă, care a durat vreme de şapte zile. Acesta a trăit experienţa unei călătorii vii în viaţa de apoi, ghidat fiind de o fiinţă angelică.

Această fiinţă angelică i-a prezentat Sursa Divină, pe care acesta a denumit-o mai apoi ca “Om”. Mai apoi, atunci cînd acesta s-a reîntors în corpul sau fizic, acesta a cunoscut o vindecare miraculoasă.Experienţa trăită a fost atît de reală încît experienţa pe care o are trăind pe pămînt, în comparaţie, pare doar un simplu vis artificial. Alexander confirmă faptul că viaţa noastră pe planeta Pămînt este un “test” prin care noi trebuie să ne dezvoltăm din punct de vedere personal şi spiritual, şi instrumentul principal prin care putem face acest lucru este prin răspîndirea dragostei şi compasiunii în jurul nostru.

Iată cîteva dintre cele mai importante aspecte discutate despre acesta:

- Locul din viaţa de apoi în care am fost era dragoste pură. Dragostea domina acel loc într-o atît de mare măsură încît prezenţa răului era insignifiantă. Dacă doreşti să cunoşti Universul, cunoaşte dragostea.

- În viaţa de apoi toata comunicarea era telepatică. Nu era nevoie să comunicăm prin intermediul cuvintelor şi nu există nici o separare între sine şi ceea ce se întîmplă în jurul meu. Toata întrebările pe care ţi le adresai îţi erau răspunse într-un mod telepatic, imediat.

Atunci cînd acesta a fost întrebat ce şi-ar dori ca oamenii să ştie despre tărîmul spiritual al vieţii de apoi, răspunsurile acestuia au făcut mereu referire la dragoste şi la puterea pe care ne-o oferă. Sîntem tot timpul în siguranţă. Nu eşti niciodată singur. Dumnezeu nu neglijează nici un suflet.

“Dragostea este, fără îndoială, baza a tot ceea ce există. Nu este ceva abstract, ci este dragostea pe care o putem practica în viaţa de zi cu zi privindu-ne soţia sau copiii. În cea mai pură şi puternică formă a sa, această dragoste nu-i face loc geloziei sau egoismului, ci este necondiţionată.

“Aceasta este realitatea realităţii, adevărul incomprehensibil glorios de adevăruri care trăieşte şi respiră în centrul a tot ceea ce există sau va exista vreodată.”

Neocortexul lui Eben a fost complet nefuncţional în timp ce se afla în comă, aşa că, dovezile ştiinţifice nu pot explica într-un mod elocvent experienţa trăită de acesta. Acesta este dovada vie a vieţii de apoi. “Spiritul nostru nu depinde de creier sau de corp”,a mai spus acesta. (Obiectiv.info)