EXERCITII FIZICE IN FUNCTIE DE ZODIE? EFICIENTA MAXIMA DACA LE ALEGI PE CELE POTRIVITE

Toți știm, în teorie, cît este de importantă mișcarea. Dar mersul la sală este prea complicat și descurajant. Mai bine să o luăm ușor, cu exerciții fizice efectuate în confortul propriei locuințe sau în preajma ei. Și nu orice exerciții, ci unele potrivite pentru fiecare dintre noi. Mai exact cele mai bune exerciții fizice în funcție de zodie. Încearcă-le și dacă nu crezi în horoscop. Nu ai nimic de pierdut, dimpotrivă!

 

Semne de foc: Berbec, Leu și Săgetător

Aceste semne de foc sînt caracterizate de ambiție și pasiune. Așa că li se potrivesc antrenamente în forță, consumatoare de multă energie. Potrivit devizei „mai multă transpirație, mai multă satisfacție”, un maraton pe bandă este cel mai bun lucru pentru reprezentanții acestor zodii.

 

Semne de apă: Rac, Scorpion și Pești

Ca semne de apă, acest trio zodiacal nu se poate lăuda cu capacitate de concentrare asupra mușchilor. O practică în general pe cea a minții… Așa că pentru a nu forța nota și a abandona chiar înainte de a începe, alegeți exact ceea ce vi se potrivește: yoga. Începeți cu posturile de bază, exersîndu-le pînă atingeți perfecțiunea. Vouă nu vă va lua prea mult timp…

 

Semne de aer: Gemeni, Balanță și Vărsător

Nu că ați fi… aerieni, dar că sînteți cam visători deja nu mai este un secret. Și pentru că tot vă place atît de mult să ieșiți în natură, încercați să transformați plimbările în jogging. Nu căutați să atingeți performanțe în prima săptămînă de alergare, pentru că nu concurați cu nimeni altcineva decît cu voi înșivă. Nu contează nici distanțele și nici timpii. Contează perseverența. Pasionați de ciclism? Foarte bine! Este tot o formă de mișcare în aer liber. Aveți… liber la ea!

 

Semne de pămînt: Taur, Fecioară și Capricorn

De invidiat răbdarea și stabilitatea care vă definesc! Nu și încăpățînarea, însă. Înainte de orice ar trebui să învățați să respirați corect. Și pentru asta există pe Youtube destule lecții pe care ar fi bine să le studiați. Apoi ar trebui să rezolvați problemele de postură, care nu sînt nici puține și nici minore. Abia după aceea puteți trece efectiv la exerciții: stepper-ul și o coardă sînt singurele echipamente de care aveți nevoie.

Sursa: avantaje.ro