EURO 2016

Moldova şi-a aflat adversarii din preliminariile Campionatului European

Starul lui Paris Saint-Germain, Zlatan Ibrahimovic, dar şi legendarul antrenor italian Fabio Capello vor veni la Chişinău! În urma tragerii la sorţi a preliminariilor Campionatului European din 2016, naţionala Moldovei va juca într-o grupă cu selecţionata Suediei, căpitanul căreia este Ibrahimovic, dar şi cu reprezentativa Rusiei, care este antrenată de Capello.

Naţionala Moldovei va juca în preliminariile Campionatului European din 2016 cu Rusia, Suedia, Austria, Muntenegru şi Lichtenstein.

"Trebuie să ieşim să arătăm valoarea noastră. Dacă băieţii vor juca aşa cum pot ei, atunci cred că avem şanse real să ne calificăm. În afară de Rusia şi Lichtenstein, cu ceilalţi adversari am mai jucat şi ştim maniera lor de a evolua", a declarat preşedintele FMF, Pavel Cebanu.

"Nu pot să spun că sînt fericit. Există grupe şi mai uşoare. Ne vom confrunta cu Suedia, echipă pe care o cunosc, dar şi cu Muntenegru, selecţionata pe care o cunosc şi mai bine, pentru că a jucat cu Anglia, cînd eram selecţioner acolo. Nu ştiu multe de Austria, dar pot să spun că aproape toţi adversarii noştri au fost aproape de a se califica la Cupa Mondială din Brazilia", a spus antrenorul Rusiei, Fabio Capello.

Moldova va juca prima partidă din campania preliminară pe 8 septembrie, în deplasare cu Muntenegru. Primul meci pe teren propriu, tricolorii îl vor juca pe 9 octombrie, cu Austria. Peste trei zile, naţionala noastră va juca în deplasare cu Rusia, iar în ultimul meci din 2014, Moldova se va duela acasă cu Lichtenstein. Suedia va veni la Chişinău pe 27 martie 2015, iar selecţionata lui Capello, Rusia, pe 9 octombrie 2015.

Sursa: publika.md