Este legiferat – moldovenilor li se vor implanta cipuri sub piele spre a usura munca Politiei!

Divertis ştiri de interes raţional. Plahotniuc va şti permanent unde se află şi ce gîndeşte orice moldovean

Nici Hitler şi Stalin nu s-au gîndit la aşa ceva! Inspirîndu-se din practica unor mari companii internaţionale, în care angajaţilor li se implantează cipuri de identificare şi monitorizare a tuturor mişcărilor care le fac, Guvernul a decis că tuturor cetăţenilor acestei ţări trebuie să li se implanteze cipuri de identificare sub piele. Această decizie satanică este justificată, chipurile, prin aceea că uşurează munca Poliţiei în acţiunile de identificare a infractorilor, de prevenire a infracţionalităţii, de monitorizarea prezenţei moldovenilor în locuri în care sunt supuşi riscurilor şi salvarea lor în timp util, dar şi pentru o legitimare a lor la nivel naţional printr-un panou naţional de comandă, fără să mai aibă nevoie de prezentarea Cărţii de Identitate.

Adevărul însă e mult mai dramatic – prin această măsură legislativă, iniţiată de premierul Pavel Filip la ordinul expres al oligarhului, absolut toţi moldovenii urmează să fie controlaţi de către Vladimir Plahotniuc, care nu e mulţumit doar cu aceea că are ţara la picioarele sale, dar doreşte să controleze şi vieţile personale ale noastre. Unii spun că ideea acestei iniţiative i-ar fi fost sugerată oligarhului de către comentatorii politici servili Roman Mihăeş, Victor Gurău şi Vitali Catană. Necesitatea punerii în aplicare a acestei criminale măsuri i-a fost dictată lui Plahotniuc de faptul că, deşi a cheltuit zeci de milioane ca să devină popular, moldovenii îl urăsc în proporţie de peste 90%..

Pentru că aproape toţi moldovenii este posibil să nu ştie ce înseamnă această prevedere legislativă şi de ce o numim criminală, vă spunem noi. În primul rînd, e bine să ştiţi că, potrivit prestigioasei agenţii internaţionale de ştiri BBC 1 News, Guvernul Republicii Moldova a cumpărat un număr de patru milioane de astfel de cipuri de la Compania Nord-coreeană „Free Dumping Democracy” cu 40 de milioane de euro, ceea ce înseamnă că preţul unui astfel de cip este de 10 euro. Vă spunem asta pentru a înţelege această situaţie revoltătoare, în care cu această uriaşă sumă de bani se putea rezolva creşterea pensiilor pentru bătrîni şi a salariilor pentru medici şi profesori măcar. În paralel, această guvernare criminală şi trădătoare umblă cu mîna întinsă la UE pentru un ajutor de 100 de milioane de euro…

Aceste cipuri urmează să ne fie implantate obligatoriu la ceafă, la nivelul de sus de unde începe cutia craniană. Operaţiunea în sine nu este dureroasă, căci se efectuează pe fondul unei anestezii instantanee. Instrumentul care efectuează implantul este de forma unui pix de dimensiuni mai mari şi penetrează implantul la trunchiul cerebral, care este situat în partea de jos a creierului, făcînd legătură dintre acesta şi măduva spinării.

Vă oferim aceste detalii tehnico-medicale ca să înţelegeţi că acest cip nu este la fel cum sunt brăţările electronice GPS prin care sunt monitorizate mişcările celor condamnaţi cu arest la domiciliu, aşa cum purta Grigore Petrenco. Cu aceste cipuri, Plahotniuc vrea nu doar să monitorizeze deplasările şi locul în care se află prezenţi toţi cetăţenii ţării, ci doreşte să le controleze şi mintea. Dacă ar fi vrut să controleze doar deplasările şi prezenţa cetăţenilor în locuri identificabile, legea ar fi trebuit să-i oblige pe moldoveni să poarte brăţări la fel ca cele pentru cei reţinuţi la domiciliu.

Prin obligarea noastră de a purta aceste cipuri, plasate fiind la trunchiul cerebral, Plahotniuc s-a trădat că vrea să ne controleze şi gîndurile. Conexate fiind la trunchiul cerebral, aceste cipuri transmit la panoul central de monitorizare întreaga activitate a creierelor noastre – emoţii, gînduri, instincte etc.

Această lege îi transformă pe absolut toţi cetăţenii Republicii Moldova nu doar în nişte puşcăriaşi în propria lor ţară, ci şi în nişte autentici pacienţi ai, ceea ce deja putem numi, „Clinicii Psihiatrice Republica Moldova”. Nici Hitler şi Stalin nu s-au gîndit la aşa ceva! Legea urmează să fie aplicată începînd cu data de 1 Septembrie 2017. De punerea ei în practică se vor ocupa MAI, Oficiul Stării Civile şi medicii de familie. Cei care se vor sustrage voit implantării cipului vor fi amendaţi cu 10.000 de lei şi vor fi implantaţi forţat. Demn de reţinut este faptul că acest cip nu poate fi extras prin intervenţie chirurgicală ilegală întrucît este astfel conceput încît să provoace moartea pacientului sau, în cel mai fericit caz, să producă paralizie generală. Mai mult decît atît, ca să vedeţi pînă unde merge cinismul criminal al lui Plahotniuc, ca să creeze aparenţa unei „responsabilizări colective liber asumate a moldovenilor”, noua lege îi obligă pe toţi cetăţenii acestei ţări să plătească contravaloarea cipului implantat cu suma de 25 de euro, bani care, conform legii, vor fi reţinuţi automat din salarii, iar pentru minori sau alte categorii de oameni care nu sunt angajaţi în cîmpul muncii vor primi somaţii de plată, cu titlu executoriu, familiile şi rudele acestora..

Data de 1 Septembrie 2017 va intra în istoria neagră a Republicii Moldova şi va fi şi o premieră mondială la nivel legislativ într-un Stat. Avem serioase indicii că UE sau SUA nu vor critica această lege, iar asta pentru că există o serie întreagă de corporaţii occidentale care aplică acest sistem de identificare pentru angajaţii lor.

Fiind contactaţi de către reporterii agenţiei internaţionale de ştiri BBC 1 News și cei de la Pulika Tv spre a-și expune punctul de vedere față de această lege, Plahotniuc și sfetnicii lui umili au declarat:

Plahotniuc: Nu mă interesează viața personală a moldovenilor, e treaba lor. Ei nu trebuie să gîndească la fel ca mine. Ei trebuie să execute ce gîndesc eu spre binele lor! Fără alte întrebări, că n-am răspunsurile la mine!

Roman Mihăieș: Eu oricum aveam un cip implantat mai de mult. De ce să nu aibă și alții? Un moldovean necipuit e un bou, iar eu trebuie să-mi fac plinul la mașina pe care o am și e treaba mea cum am căpătat-o din cipurile astea! Cine i-a pus pe Voronin și Tkaciuk să nu-mi aprecieze cipciripitul?

Victor Gurău: Ăăă, stimabile domnule reporter, eu chestia asta cu cipurile i-am propus-o și lui Voronin! Am încercat, ca să-l conving de eficiența lor, să-i montez unul la coaie în timp ce, știi mata, cînd îi făceam treaba aia, numai că moșneagul dracului mi-a vîrît-o pînă-n beregată și mi-a tras și două palme! Acesta-i om căruia să-i propui și alte chestii constructive? Vă rog să nu scrieți asta, căci idioții ăia de ziariști moldoveni or s-o traducă și mă fac de rîs!

Vitali Catană: Eu, ca constituționalist și analist politic, ca corelaționist în tot ceea ce privește atracțiile firești dintre persoanele de același sex, ca cărturar libertin și ca compatriot și cu moldovenii rătăciți care sunt atît de idioți încît să nu priceapă că Plahotniuc este Mîntuitorul lor politic, declar următoarele: M-am născut dintr-o familie cipuită, e drept că pe stil sovietic, dar eu, cu noul cip revoluționar, duc mîndria familiei mele sovietice spre cele mai înalte culmi ale tehnologiei umane de transformare a omului în supraom. Constituțional vorbind! Nu mai umblați voi, amărîții de ziariști, cu speculații, căci viitorul nației moldovenești depinde de acest cip salvator al neamului nostru migraționist moldo-român! Nu-i așa că am dreptate?

În concluzie, dragi cititori, este sau nu această guvernare una criminală? Cipui-m-aș și n-am cui, pamfleta-m-aș și n-am cui!

Vlăduţ Oreste Vărgatu

 

 

 

 

Virginia Filip 13.08.2017 - 19:31

Sa speram, totusi, ca este o gluma proasta. Nu are cum sa ne oblige sa ne cipam.Vreau sa mai cred ca inca avem parte de o viata democratica. Altfel, o sa ne luam toti bagajele si o sa plecam in tari incare parerea noastra conteaza.