ENIGME ROMÂNEŞTI

Descoperiri uluitoare despre care nimeni NU are curaj să vorbească

România este ţara în care numeroasele enigme, mistere sau descoperiri fantastice îşi au locul. De cele mai multe ori, nimeni nu vorbeşte despre ele, ignorîndu-le din comoditate sau pentru faptul că sînt aproape imposibil de explicat. Probabil că o cercetare mai amănunţită a acestor fapte ar deschide noi orizonturi spre înţelegerea istoriei îndepărtată a planetei, cît şi despre evoluţia omului.

De ce nu se vorbeşte despre aceste descoperiri? Răspunsul rămîne un mare mister, care probabil nu va fi elucidat niciodată. Iată care sînt cele mai impresionante descoperiri care s-au realizat de-a lungul timpului pe teritoriul României:

“Pescarul de la lacul Getic” reprezintă cel mai vechi schelet care a fost descoperit în Europa. Datează de peste 1 milion de ani şi a fost descoperit în Vîlcea.

La Cucuteniau fost descoperite rămăşiţele unei civilizaţii misterioase care a trăit cu circa 1000 de ani înaintea celei sumeriene. Cine erau aceşti oameni şi care era gradul lor de dezvoltare? Nimeni nu a răspuns încă la această întrebare.

Limbajul de la Tartaria este poate cea mai veche scriere din lume. Tăbliţele au o vechime de peste 7500 de ani şi nimeni nu doreşte să le pună la adevărata lor valoare.

OZN-urile sculptate în pietrele din Munţii Neamţului. Printre altele, aici au fost găsite tăbliţe din lut, imprimate cu pictograme care ar putea constitui forme ale celor mai vechi scrieri din lume, precum şi doua ciudate structuri din piatră, una semănînd izbitor cu un OZN, iar cealaltă aducînd, la fel de izbitor, cu celebrul Sfinx din Munţii Bucegi.

Cel mai vechi cuptor de topit metale din întreaga lume s-a descoperit la Cîmpeni. Are o vechime de peste 8000 de ani.

Misterele de la Sarmizegetusa. Aici se presupune că există în subteran diverse camere în care sînt păstrate secretele omenirii. Pînă în prezent nimeni nu a avut curiozitatea să exploreze zona. Oare de ce?

Pădurea Baciu, de lîngă Cluj-Napoca, este considerată „cea mai paranormala”, de altfel despre ea cunoscîndu-se pretutindeni în lume multe detalii şocante.

Misterele din Bucegi. Americanii şi românii pătrund sub masivul Bucegi şi descoperă o aşa-zisa sala a proiecţiilor cu holograme care au arătat istoria adevărată a Terrei, şi, de asemenea, descoperă „amfora cu aur monoatomic”, care duce la o inimaginabila longevitate.

Obiectiv.info