ELE CONDUC ZODIACUL!

Cele mai puternice zodii de femei!

Fiecare semn zodiacal oferă nativului anumite trăsături de personalitate specifice care îl fac uşor de identificat. Se ştie că zodiile de pămînt sînt foarte ambiţioase, cele de foc au multă energie, cele de aer se fac remarcate printr-o dorinţă mare de noutate, cele de apă sînt mai sensibile. Vă prezentăm mai jos ce zodii oferă nativilor multă forţă şi determinare şi ne-am oprit asupra doamnelor:

Femeia Taur

Despre Femeia Taur s-ar putea spune că este cea mai puternică femeie a zodiacului atît fizic cît şi psihic. Nu are linişte pînă cînd nu găseşte o rezolvare rezonabilă pentru fiecare problemă ce îi iese în cale, indiferent de dificultatea acesteia. Poate motiva orice tip de bărbat şi va face din el un lider adevărat, atîta timp cît o ascultă şi face întocmai ca ea. Cei care au alături o femeie Taur se pot considera cu adevărat norocoşi.

Femeia Gemeni

Persoana de sex feminin născută în această zodie este una extraordinar de ambiţioasă care ştie cum să obţină în viaţă tot ceea ce îşi doreşte: fie că este vorba de dragoste sau carieră profesională. Pentru femeia Gemeni nu există cuvîntele ’’Nu pot’’ pentru că se descurcă, de cele mai multe ori, mai bine decît bărbaţii. Într-o relaţie, îmbină încăpăţînarea şi orgoliul, aşa că este de preferat ca partenerul să fie foarte înţelegător.

Sursa: one.ro