ELE AU PIINEA SI CUTITUL! SINT FEMEILE CU CELE MAI PUTERNICE ZODII DIN HOROSCOP

Unele femei se încumetă să ia viața în piept și să lupte cu greutățile ei

Sînt cele mai puternice femei:

Berbec. Femeia Berbec este genul de om pe care îl chemi să te ajute să muți mobilă, te aștepți să aibă afacerea ei într-un domeniu masculin, sau să crească 3 copiii din 3 slujbe full time.

Gemeni. Femeia Gemeni nu este neapărat puternică fizic, dar rezistă la multe schimbări și trece prin viață foarte grațios. 

Leu. Profesional, nu ai vrea să i te pui în cale unei Leoaice, care nu se va da în lături de la nimic să obțină un post mai bun, iar în viața amoroasă ea are mulți admiratori, gata să-i facă favoruri.

Scorpion. Ea simte totul la intensitate maximă și viața cu ea poate arăta ca un carusel pasional. Femeia Scorpion are profunzimi nebănuite și forța ei se trage adesea din dragostea pe care o simte în jur.

Săgetător. Ea este genul de femeie pe care o invidiezi că radiază mereu, e gata de acțiune și spontană, chiar dacă se trezește la 5 dimineața ca să ducă copiii la grădiniță, să spele rufele și să facă un pachet pentru soț.

Capricorn. Nu este cel mai spumos partener de conversație și poate că nu arată mult entuziasm în pat, dar ea este inteligentă și rezervată pentru că nu simte nevoia să epateze.

Sursa: observator.tv