EFECTE MIRACULOASE!

Ce se întîmplă dacă bei apă caldă cu miere, pe stomacul gol

Amestecul de apă şi miere este rapid absorbit de organism. Acesta va îmbunătăţi digestia, toate părţile tractului gastro-intestinal, şi va ajuta la stimularea intestinelor leneşe. De asemenea, îmbunătăţeşte şi imunitatea organismului pentru a lupta cu răceala şi gripa de sezon, scrie BZI.ro.

Mierea de albine, izvor de sănătate

Paraziţii care populează tractul digestiv vor fi eliminaţi cu această apă vindecătoare care va curăţa colonul de depozitele fecale. Deci, în cazul în care observaţi o creşterea în greutate la începutul acestui proces nu intraţi în panică, deoarece pietrele fecale sînt cele care se umflă. Aceasta este faza de început a eliminării lor din corp, potrivit secretele.com. În timp, colonul va începe să funcţioneze normal. Consumul de apă miere va restabili microflora intestinală.

În plus, prin consumul de apă miere nu veţi mai avea probleme cu urinatul necontrolat în timpul nopţii. Mierea funcţionează ca un higroscop, ea colectează apa, iar astfel rinichii şi vezica urinară nu se obosesc în timpul nopţii. Apa aceasta ar trebui să fie consumată în primul rînd dimineaţa devreme, pe stomacul gol, întrucît în acea perioadă organismul absoarbe cel mai mult.
Această băutură uimitoare cu puteri vindecătore extraordinare ar trebui să fie consumată şi seara tîrziu, înainte de a merge la culcare. Tot timpul trebuie să vă asiguraţi ca produsul este proaspăt făcut. Atenţie – băutura nu trebuie preparată înainte cu mult timp de a fi consumată.