ECHINOCTIUL DE TOAMNA DIN 2020 SI ZODIILE FAVORIZATE DE ASTRE

Cinci zodii sînt favorizate de astre la echinocțiul de toamnă din 2020. Din data de 22 septembrie, începe toamna astronomică și este ziua în care echilibrul Balanței influențează favorabil cîteva zodii mai norocoase. Echinocțiul de toamnă din 2020 înseamnă, pentru astrologi, tranzitul Soarelui în zodia Balanței, mișcare astrală care aduce mai multă pace, mai multă înțelegere, mai mult noroc și sănătate. Va fi o conjunctură astrală bună, mai ales că Jupiter și-a încheiat mișcarea retrogradă, dar numai cîteva zodii vor fi cu adevărat beneficiarele acestui context norocos.

 

Zodia Taur și echinocțiul de toamnă din 2020

Cel mai mare beneficiu pe care îl primesc nativii Tauri ține de starea lor psihică și de sănătatea lor. Tranzitul Soarelui în Balanță aduce liniște, răbdare, putere interioară, afecțiune și sporește capacitate de vindecare pentru nativii care se confruntă cu probleme de sănătate de ceva vreme. Imediat după data de 22 septembrie, cînd este echinocțiul de toamnă din 2020, nativii Tauri vor vedea că lucrurile se îndreaptă în favoarea lor.

 

Zodia Fecioarei, echinocțiul și Luna nouă

Energia adusă de Soarele din Balanță la echinocțiu sporește vibrațiile pe care le transmite Luna nouă care a trecut prin zodia Fecioarei între 17 și 19 septembrie și încă influențează această zodie. Va fi un moment benefic, în care nativii Fecioare se vor bucura de rezultatele și roadele muncii din ultima vreme. Fecioarele vor primi avantaje noi, daruri, afecțiune, apreciere, semne de recunoaștere profesională. Le va merge foarte bine la în a doua decadă a lunii septembrie, chiar dacă în restul lunii septembrie nu se simt prea norocoase.

 

Balanța, Soarele și echinocțiul de toamnă

Echinocțiul marchează întotdeauna începutul toamnei și prima zi a zodiei Balanță, ca atare nativii acestei zodii știu deja că în această perioadă a anului le merge foarte bine. Și echinocțiul de toamnă din 2020 nu este o excepție. Balanțele se vor bucura de mai multe realizări, dacă sînt muncitoare și lucrează acum la proiecte noi și dificile. Obstacolele dispar, se diminuează, se retrag din calea lor și au undă verde pentru ideile cele mai bune.

 

Capricornul, energie și pasiune

Se știe cît sînt Capricornii de calculați, prudenți și materialiști, dar în aceste zile, energia benefică a Soarelui din Balanță le dă un soi de optimism care îi face să încerce de toate, fără să se mai gîndească atît de mult la consecințe. Nativii Capricorni vor simți aerul libertății, se vor simți răsfățați de soartă, capabili să facă orice, mai ales dacă au și niște bani puși deoparte pentru micile lor plăceri. Capricornii vor pune suflet și pasiune în ceea ce vor face și vor cîștiga!

 

Vărsătorul, sentimentul de putere  

Semn de Aer, ca și Balanța, Vărsătorul se simte excelent cînd vine echinocțiul de toamnă. Nativii zodiei știu deja că le priește această perioadă. Datorită Soarelui, ei vor avea un sentiment de putere, de libertate și forță interioară cum rareori au în restul anului. Trebuie doar să profite de el și să se implice trup și suflet în planurile care le vor aduce profit. Nimic nu le va sta în cale, vor lua deciziile cele mai bune în următoarele cinci zile și vor fi apreciați.  

Sursa: libertatea.ro