DOUA ZODII SINT TOTAL BULVERSATE DE MERCUR RETROGRAD. CIT VA DURA ACEASTA PERIOADA DE PIEDICI

Cînd planeta Mercur intră în mers retrograd, urmează o perioadă de evenimente neobișnuite, dar și o serie de blocaje.

Iată ce se poate întîmpla în perioadele cînd Mercur are mers retrograd.

Cele mai dezavantajate zodii de acest mers retrograd al lui Mercur vor fi Gemenii și Fecioarele. Vor resimți intens această perioadă, cu blocaje și piedici.

Însă toate zodiile vor fi afectate de acest tranzit, început pe 23 martie și care se va sfîrși pe 14 aprilie. Deplasările se desfăşoară mai greoi, nu ajungeţi la o întîlnire la momentul stabilit, întîrziaţi, se schimbă destinaţia în ultima clipă, plecaţi la o destinaţie şi ajungeţi la alta, călătoriile se amînă, se anulează, cursele de avion sau de tren au întîrzieri; Pot apărea mai multe incidente la drum: accidente, trafic aglomerat. Evitaţi călătoriile şi deplasările importante în aceste zile.

Spuneţi cuvinte pe care le regretaţi mai tîrziu, vă certaţi fără motiv, nu înţelegeţi ce vi se spune sau interpretaţi greşit afirmaţiile altora. Spuneţi ceva, dar lumea înţelege pe dos (sau dv. înţelegeţi invers ce vi se spune). Apar probleme de comunicare sau percepţie. Nu reuşiţi să luaţi o decizie, va răzgîndiţi asupra deciziilor anterioare, acceptaţi nişte condiţii ca peste cîteva zile sa reveniţi asupra alegerii. Nu luaţi decizii importante în aceste zile.

Memoria vă joacă feste, nu vă amintiţi detalii importante, uitaţi uşor, aveţi lapsusuri mari. Vi se spune ceva şi în clipa următoare aţi şi uitat. Primiți informaţii false, dezinformări, minciuni, date greşite.

Așadar, este o perioadă cînd ar fi cel mai bine să ne punem pe pauză, să ne gîndim la proiecte și să lăsăm acțiunea pentru perioada cînd Mercur își va relua mersul direct, adică începînd cu 14 aprilie.

Sursa: acvaria.com