DOUA ZODII, DACA ISI UNESC FORTELE, POT CUCERI LUMEA

Nu există decît un cuplu care dă cu adevărat dovadă de puteri nebănuite, atunci cînd lucrează împreună, iar acesta este format, potrivit astrelor, din Capricorn și Scorpion.

Astrele au făcut ca acest cuplu, Capricornul și Scorpionul, să formeze cel mai compatibil duo, procentul lor de reușită fiind de 98 la sută, în cazul în care își unesc forțele pentru o cauză, fie că este vorba despre un proiect, un eveniment, o răzbunare, un joc de putere sau să cucerească lumea împreună. Calitatea principală a acestui duo este aceea că fiecare știe cum să scoată ceea ce este mai bun din celălalt.

Capricornul are o serie de însușiri generale care demonstrează cît de potrivit este pentru succes: ambițios, loial, muncitor, cu sînge rece și fără să se implice emoțional atunci cînd are de dus la bun sfîrșit o sarcină, responsabil, precaut, rațional, cu un simț acut al realității, un bun evaluator al oricărei situații, stabil, solitar, exigent, neîncrezător.

Pe de altă parte, Scorpionul îl completează perfect: debordează de creativitate, este popular, hotărît, la fel de rațional și responsabil precum Capricornul, îndrăzneț, puternic, profund, însă mult mai sensibil, sentimental și generos decît acesta.

Împreună formează cuplul perfect pentru că, în majoritate, punctele lor de vedere se potrivesc: au aceleași țeluri, așteptări și scară de valori. Știu să scoată la iveală cele mai bune calități pe care le are celălalt, datorită unei empatii debordante. Își analizează unul celuilalt calitățile, dar și defectele, motiv pentru care relația dintre Capricorn și Scorpion se bazează pe respect. Iar respectul îi determină să-și accepte unul altuia ideile, să le evalueze la rece, iar cel mai bine face asta Capricornul, și să ajungă la cea mai strălucită variantă în care pot atinge un scop.

Sursa: stirilekanald.ro