DOUA CUPLURI DE ZODII INSEPARABILE. NIMENI NU LE POATE DESPARTI!

Chiar dacă lumea întreagă e împotriva lor, aceste două cupluri de zodii nu se vor despărţi niciodată şi vor încerca mereu să facă pace în relaţia lor. Nicio relaţie nu e perfectă, iar aceste 4 zodii pot părea aparent diferite, dar tocmai acest lucru le face să se înţeleagă perfect în relaţia de cuplu şi să accepte diferenţele dintre ele. Iată două dintre cele mai solide cupluri din zodiac, care învaţă să convieţuiască împreună deşi au moduri diferite de a gîndi şi de a acţiona:

1. Leu şi Balanţă 

Leului îi place la nebunie să facă numeroase cuceriri, dar are o părere mult prea bună despre sine, aşa că de multe ori refuză partenerii fără nicio remuşcare. Cînd intră în viaţa lor o Balanţă, Leii se comportă complet diferit. Devin cel mai bun prieten al partenerei sau al partenerului său şi îi ocrotesc pe aceştia. Leul nu se mai pune pe sine pe primul plan atunci cînd are ca partener o Balanţă pentru că nevoile şi dorinţele persoanei de lîngă el devin mai importante decît ale sale. Leii, mai ales ce înstăriţi, adoră să facă cadouri pe care cheltuie o mulţime de bani, iar Balanţele sînt genul de persoane care se dau în vînt după cadouri. Există anumite lucruri care ar putea întuneca fericirea unui cuplu format din Leu şi Balanţă, acestea fiind felul posesiv de a fi al unui nativ din zodia Balanţei şi lipsa de neîncredere faţă de partener. Leul are o mîndrie ieşită din comun şi nu ar accepta niciodată să fie controlat, dar va căuta să facă tot posibilul ca să obţină iertarea unei Balanţe, chiar şi atunci cînd nu a greşit el.

2. Fecioară şi Vărsător 

Dintre cele două zodii, Fecioara e clar cea mai mare cuceritoare. Fecioarele ştiu foarte bine cum să plănuiască în detalii amănunţite modalitatea prin care vor să cucerească persoana de care s-au îndrăgostit. Vărsătorii sînt extrem de miştocari şi rareori se implică şi iau în serios 100% un partener. Cu toate acestea, formează cuplul perfect cu o Fecioară. Persoanele din zodia Vărsătorului visează zi şi noapte şi trăiesc în lumea lor, pe cînd Fecioarele sînt mai mereu cu picioarele pe pămînt şi niciodată cu capul în nori, de aceea se completează reciproc. Vărsătorul nu e genul de om care să asculte reproşurile partenerului aşa că ar putea avea probleme cu Fecioara din cauza aceasta. Chiar dacă pot apărea certuri între ei, nu există moment prea tensionat care să pună capăt iubirii incredibile dintre cele două zodii.

Sursa: tasta.ro