Donald Trump, obligat de instanta sa plateasca avocatul actritei Stormy Daniels

Un Tribunal superior din California l-a obligat pe Președintele american Donald Trump să-i plătească 44.100 de dolari actriței de filme pentru adulți Stormy Daniels, suma reprezentînd cheltuieli cu avocatul, pe care actrița le-a avut în procesul cu Trump, scrie CNN

Stephanie Clifford, cunoscută ca Stormy Daniels, susține că a avut o aventură cu Donald Trump între 2006 și 2007. Ea a semnat un contract de confidențialitate în valoare de 130.000 de dolari cu Michael Cohen, avocatul lui Trump, care, ulterior, a ajuns la închisoare din această cauză, pentru a trece această afacere sub tăcere. În 2018, Stormy Daniels l-a dat în judecată pe Donald Trump, pentru a ieși de sub clauza de confidențialitate. Cererea ei de chemare în judecată a fost respinsă.

În ciuda acestui fapt, un Tribunal superior din California a admis solicitarea actriței de a-și recupera de la Donald Trump banii pentru avocat, peste 44.000 de dolari. Judecătorul Judge Robert Broadbelt III a decis că Stephanie Clifford are dreptul să fie despăgubită cu cheltuielile de judecată, potrivit legii din California, chiar dacă procesul ei a fost respins.