Doi cetateni brazilieni cu 2 kg de cocaina in stomac, prinsi pe Aeroportul Bucuresti-Otopeni

Poliţia Română anunţă că doi brazilieni au fost depistaţi pe Aeroportul Otopeni, în timp ce transportau cu aproximativ două kilograme de cocaină în stomac. Cele două persoane au fost reţinute de procurori.

În total, trei persoane, două femei şi un bărbat, cu vîrste cuprinse între 19 şi 41 de ani, sunt cercetate pentru trafic internaţional de droguri de mare risc. Două dintre aceste au fost depistate avînd în stomac droguri.

"La data de 10 Noiembrie, cei trei au fost depistaţi în Aeroportul Bucureşti-Otopeni. În urma controlului la aparatul scaner-corporal cu raze X la care au fost supuşi, s-a constatat că doi dintre ei ar deţine în stomac, caşete de aproximativ 3 cm cu substanţe stupefiante. Aceştia au fost conduşi la o unitate spitalicească, pentru examinarea medicală şi pentru a se elimina obiectele ce ar conţine droguri, din corp. Astfel, de la una dintre femei au fost scoase 129 de caşete cu 1.537 grame de cocaină, iar de la bărbat 43 de caşete ce conţineau 426 grame de cocaină. Din cercetări a reieşit că aceştia au călătorit cu o cursă aeriană pe ruta Sao Paolo, Brazilia – Zurich, Elveţia – Bucureşti, urmînd să se deplaseze cu autocarul în Istanbul, Turcia", transmite Poliţia Română într-un comunicat de presă.