DODON: NU NE SPERIE CA NE PENALIZATI SI NE INTIMIDATI CU DOSARE SI „COMPROMATURI”

Liderul PSRM, Igor Dodon, penalizat pe 27 septembrie de speakerul Andrian Candu pentru că a blocat tribuna centrală a Parlamentului în timpul ședinței speciale, a spus că socialiștii nu se tem de penalizări. Dodon a reiterat că va face tot posibilul ca „acest guvern compromis să plece”.

„Blocarea tribunei Parlamentului, moțiunea de cenzură, alte acțiuni de protest și dezacord care vor fi organizate de socialiști - toate acestea sînt doar începutul în raport cu Guvernul Filip. Faptul că ne penalizați și ne intimidați cu dosare și compromaturi falsificate nu ne sperie. Vom face tot posibilul ca acest Guvern compromis să plece, să-și dea demisia de onoare sau să fie demis în mod rușinos”, a scris Dodon pe pagina sa de Facebook.

Dodon l-a numit pe Filip un „prim-ministru periculos, care a făcut un popor întreg să fie dator fără motiv”. „Cum vei trăi cu asta? Ne vom lămuri cu voi toți după prezidențiale, dar mai ales după următoarele parlamentare. Acum sînteți sus, dar veți ajunge cu alții deasupra voastră”, a promis Dodon.

Amintim că în timpul ședinței de ieri a Guvernului, Executivul și-a angajat răspunderea pentru șapte pachete de legi cu privire la sistemul bacar, printre care și „Nota de plată pentru miliard”.

Sursa: Agora.md