DESPRE APARENTE, VACI MULSE SI NE-MULSE SI BOI

Cum îi înşeală aparenţele pe unii…! Veţi vedea! „Parbrizul unui troleibuz din Chişinău a devenit jucărie sexuală. Un bărbat l-a luat la lins şi pipăit, blocînd circulaţia vehiculului. Imagini foto şi video cu acțiunile bizare ale bărbatului au fost surprinse de un internaut. "Erotomanul" ar fi fost fie sub influenţa drogurilor, fie bolnav, scrie lumea pe reţelele de socializare. Total fals! Din surse nedemne de încredere de la SIS, dar credibile din sînul şi sînii PDM, aflu că este vorba despre un tip disperat, ajuns în pragul deznădejdii existenţiale.

Pînă nu de mult, tînărul P. S. a fost angajatul lui Plahotniuc pe post de frecat menta, adică de făcător de imagine. Postul acesta presupune acţiuni languroase, iubitoare, pe la fundul lui Plahotniuc, exact ca cele făcute cu troleibuzul amintit. A fost însă concediat în urma intrigilor unor lingăi concurenţi – Gurău, Mihăieş, Catană, Tabără, Ţăranu, Bogatu etc., etc. Acum, bietul om face şi el numai ce ştie, ce a învăţat, numai că, în virtutea inerţiei, o face şi cu un troleibuz, iar asta pentru că troleibuzul, ca partener erotic, inspiră aceeaşi putere şi risc de pericol ca şi Plahotniuc. Este un fel de transfer emoţional puternic, deviant explicabil de către orice psihanalist. Bietul de el, poate s-or milostivi de el Ghimpu sau Pavlicenco să-l angajeze să facă ce ştie mai bine şi mai ales că le plac la nebunie astfel de pidosnicii… politice!

Cum îi înşeală aparenţele pe unii…! Oricum, tînărul acesta mai are o şansă pentru că este… încă tînăr, dar ce vor linge şi pipăi ca să se excite cei enumeraţi mai sus după ce fundul lui Plahotniuc va deveni exclusivitatea unor viitori colegi de celulă, care nu va fi pupat? Gurău probabil că se va da la un tractor sau o combină de recoltat ciocălăi, Mihăieş se poate erotiza cu propria-i maşină sau cu o amantă-microbuz cu ţeavă de eşapament fierbinte, Catană ar putea s-o pună de un amor cu o motocicletă cu mai mulţi cilindri, Tabără sigur se va putea împerechea cu un TIR, iar Ţăranu cu o căruţă trasă de doi cai, neapărat.

„Bietul şi săracul” domn Petru Bogatu, care zice că e jurnalist, eseist, analist politic, scriitor, de orientare unionistă şi prooccidentală, după ce toată viaţa sa a lins şi pupat pătimaş nu bucile, ci orificiile, ca un obsedat erotoman sadea, la toţi cei care numai de unionism şi prooccidentalism nu le păsa, fiind cu ochii hulpavi doar după banii lor, după ce nu-i va mai putea ţuca fundul stăpînului Plahotniuc, spre ce-şi va îndrepta gura pofticioasă producătoare de bale de analiză politică? Ţinînd seamă de vîrsta, cultura şi aplecările lui previzibile, nu ne mirăm să auzim că va prefera hîrjoane erotice cu un război manual ţărănesc de ţesut sau cu un puţ, puţul fiind un substantiv care la feminin nu este aşa cum ar vrea el, ci fîntînă.

Aceşti bărbaţi care preferă să facă dragoste cu maşini suferă de o boală numită mecanofilie, care este o tulburare care îi face pe unii să se îndrăgostească şi să simtă o atracţie fizică puternică chiar şi de un hîrb de maşină, după ce au eşuat de mult în încercările cu femeile. „Nu mă aştept ca oamenii să mă înţeleagă pentru că nici eu nu mă înţeleg pe deplin. Nu am ales asta, dar simt că mă îndrăgostesc puternic şi dual de un ancestral război de ţesut ţărănesc şi de puţul unui vecin din satul meu de baştină. Simt această dragoste la fel cum alţii o simt pentru femei. Mă excită orice război de ţesut şi îmi ies din minţi cînd sînt în preajma puţului vecinului. Eu le vad nu ca pe nişte obiecte, ci ca pe două iubite, amante”, ar fi declarat Petru Bogatu la o beţie dintr-o crîşmă din preajma Pieţei Centrale din Chişinău, existînd bănuiala că Plahotniuc deţine şi o înregistrare a acestei destăinuiri sensibile, de mare şi vibrantă trăire a naturelului său simţitor. 

 

De la farurile maşinilor văzute de mecanofili drept sîni de femeie, la ţîţa vacii

„În prima jumătate a acestui an, volumul producţie de lapte a mai scăzut cu 9,2%, pînă la 203.500 de tone, arată raportul "Producţia globală agricolă în Ianuarie-Iunie 2018", publicat de Biroul Naţional de Statistică”, scrie mold-street.com. Această evoluţie îşi are explicaţia în micşorarea efectivelor de vaci, în timp ce numărul boilor din Parlament şi întregul aparat de Stat creşte constant. Cu toate acestea, majoritatea companiilor distribuitoare de produse lactate ne îmbie cu „produse autohtone”, direct de la ţîţa vacii. Sigur că sînt şi importuri, dar, per total, nici pe măsura ofertei excedentare.

Ce altfel de vaci mai mulg aceşti producători-distribuitori putem doar bănui sau întreba. Dacă nu-s vacile mecanice inventate de către tovarăşul academician Ion Bostan de la care ei să mulgă, atunci ori e vorba de praf în ochi, ori au început să mulgă taurii. Măi, că tare-i cald pe-afară…

Mihai CONŢIU