DESCOPERA DEFECTELE ZODIEI TALE!

RAC. Gurile rele spun despre persoanele care s-au născut în această zodie că au tendinţa să fie invidioase şi că, în special cei tineri, „se aprind uşor” la nervi. Le place cam mult să fie în centrul atenţiei, să fie adulaţi şi felicitaţi pentru orice gest făcut. Nu în ultimul rînd, unii Raci sînt mofturoşi şi au tendinţa de a le face apropiaţilor viaţa grea. Aflaţi sub protecţia Lunii, unii dintre aceştia sînt dificil de înţeles şi se pierd uşor cu firea în situaţiile conflictuale.

LEU. Nu degeaba sînt consideraţi a fi de „speţă regală”. Narcisişti din fire, nativii din zodia Leului trebuie să se străduiască pentru a se gîndi la nevoile celor din jur. Aceştia nu lasă nicio „datorie” neplătită şi acceptă să fie linguşiţi, chiar şi cînd sînt conştienţi că nu merită complimentele aduse.

FECIOARĂ. Persoanele născute în zodia Fecioarei sînt cam serioase, iar spontaneitatea nu este chiar punctul lor forte. La maturitate, acestea pot să fie ordonate fără măsură şi te pot uimi cu rigurozitatea de care dau dovadă în anumite situaţii. Cei din zodia Fecioarei se pierd repede cu firea şi sînt capabili de răzbunare pusă temeinic la cale.

(continuarea în numărul următor)