DEFECTUL CARE TE-AR PUTEA TRANSFORMA INTR-UN MONSTRU, IN FUNCTIE DE ZODIE. NATIVII CARE POT FI ADEVARATE BOMBE CU CEAS!

Nativii fiecărei zodii au cîte un defect major care i-ar putea transforma în persoane îngrozitoare dacă aleg să nu se mai controleze. Unii pot șoca prin posesivitate, falsitate sau chiar violență ori lipsă de compasiune.

Berbecii ar putea șoca prin violența lor. Aceștia sînt la fel de încăpățînați ca ceilalți nativi în zodii de foc - Leii sau Săgetătorii, dar spre deosebire de ei, energia și entuziasmul lor se pot transforma în violență explozivă. Acești nativi pot fi adevărate bombe cu ceas și le este recomandat să investească într-un abonament la o sală de sport, pentru a evita să aibă vreo izbucnire regretabilă.

Posesivitatea Taurilor poate fi cu adevărat deranjantă. Persistența, materialismul și sentimentalismul acestor nativi îi poate împiedica să renunțe la anumite lucruri. Acești nativi înțeleg cu greu că nu pot deține persoanele din jurul lor.

Gemenii  pot fi „mincinoși cu două fețe”, iar majoritatea prietenilor acestora știu că ei obișnuiesc să îi vorbească de rău pe la spate. Indiferent de cît de mult ar încerca, acești nativi pur și simplu nu pot fi atît de loiali și onești pe cît și-ar dori să fie. Norocul lor este că sînt suficient de carismatici încît să își facă noi prieteni pentru a-i înlocui pe cei care se simt prea răniți ori trădați ca să mai aibă încredere vreodată în ei.

Raci consideră că fac foarte multe lucruri pentru persoanele dragi și chiar dacă nu le place să recunoască, ei cred că merită mai mult din partea acestor persoane. Acești nativi se percep adesea pe ei înșiși drept martiri.  

Leii pot fi niște „monștri narcisiști”. Acești nativi vor să pară minunați, șarmanți, generoși ori de neegalat, dar ar face orice doar ca să fie în centrul atenției, chiar dacă ar răni oameni din jurul lor.

Nativii în zodia Fecioară pot fi obsedați de control – obsesie pe care o confundă adesea cu „dedicarea” pentru ca totul din jurul lor să fie perfect.

Balanțele empatizează perfect chiar și cu persoane ce au valori îngrozitoare. Acești nativi știu exact de ce ar fi nevoie ca să se lase acaparați, de exemplu, de ură ori furie.  

Scorpionii au o fascinație înfiorătoare pentru lucruri teribile ori chiar macabre. Interesul lor pentru astfel de lucruri nu piere în același moment în care piere cel al altor nativi. Infracțiunile, tragedia ori tabuurile îi atrag în aceeași măsură în care îi fac să simtă repulsie.

Săgetătorii sînt optimiști, au o imaginație bogată, sînt aventuroși, dar și lideri înnăscuți. Însă, obosiți de cotidian, ei ar putea foarte bine să pună bazele unui cult.

Capricornii sînt extrem de ambiţioși, dar ar putea fi lipsiți şi de orice urmă de compasiune. Persoanele de pe lîngă acești nativi ar putea să cadă victime dacă nu se feresc la timp din calea lor.

Vărsătorii visează să schimbe lumea în bine, dar nu au timp de empatie. Ei nu au timp de sentimentele oamenilor ce formează societatea pe care, paradoxal, vor să o salveze. În acest sens, Vărsătorii pot fi ușor sociopați.

Peștii pot fi un adevărat coșmar pentru cei care le-au greșit lor ori apropiaților lor. Foarte creativi, acești nativi se pot răzbuna în moduri extrem de ingenioase și nemiloase.

Sursa: a1.ro